Niğde'de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı - Son Dakika
Politika

Niğde'de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı

Niğde\'de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı

Niğde'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıldönümü kutlamaları çelenk sunma töreniyle başladı. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene, Vali, Milletvekilleri, Belediye Başkanı ve diğer kamu kurumlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Kutlama etkinlikleri yarın fener alayıyla devam edecek.

28.10.2023 16:52  Güncelleme: 16:53

Niğde'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıldönümü kutlamaları çelenk sunma töreniyle başladı.

Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk heykeline çelenk sunma töreni düzenlendi. Niğde Valiliği ve Niğde Belediyesi çelenklerinin Atatürk heykeline sunulması ile başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen çelenk sunma programına Vali Cahit Çelik, Niğde Milletvekilleri Cevahir Uzkurt, Ömer Fethi Gürer, Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren, Belediye Başkanı Emrah Özdemir, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Gürol Okyar, Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, siyasi parti başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyetin 100. yıldönümü kutlama etkinlikleri yarın Niğde Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek tören ve aksam 18.30'da yapılacak fener alayı ile devam edecek. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Niğde'de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement