Milletvekili İhsan Şener Kumru'da - Son Dakika
Politika

Milletvekili İhsan Şener Kumru'da

Milletvekili İhsan Şener Kumru\'da

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, "Türkiye'nin yaklaşık 600 milyar dolarına mal olmuş, can kaybı olarak da 40 bin insanını kaybetmiş bir terör meselesini kökünden halletmek için, tarih önünde büyük risk alarak bu gayretin içine girdi"...

16.03.2013 14:44

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, " Türkiye'nin yaklaşık 600 milyar dolarına mal olmuş, can kaybı olarak da 40 bin insanını kaybetmiş bir terör meselesini kökünden halletmek için, tarih önünde büyük risk alarak bu gayretin içine girdi partimiz ve Sayın Genel Başkanımız" dedi.

Milletvekili İhsan Şener, Ordu'nun Kumru ilçesinde partililerle kahvaltıda bir araya geldi. Kınalı Park Aile Çay Bahçesi'nde düzenlenen kahvaltıya Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, Korgan Belediye Başkanı İhsan Güven, Yukarıdamlalı Belediye başkanı Nevzat Kavasoğlu, Fizme Belediye Başkanı Hikmet Bilü, iş adamı ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Erçal, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Yalçuva, İl Genel Meclisi Üyesi Cemal Salgut, Kadın Kolları Başkanı Nimet Serpen, üyeler vatandaşlar katıldı. Kahvaltıda bir süre sohbet eden Milletvekili İhsan Şener, burada yaptığı konuşmada, "Bizler Kumru'nun zamanında kazandığı birinciliğini taçlandırmak için, Ordu'muza ilk ziyaretimizi Kumru'dan başlatıyoruz. Bu çok anlamlıdır. Çünkü Kumru, AK Parti hükümetlerinin icraatlarına hep birinci sıradan destek vermiştir. Burada yaptığınız şey Kumru'nun itibarını, onurunu, kurtarmak ve yüceltmek değildir. Burada yaptığınız, bizim medeniyetimizin tarihine altın harflerle yazılacak, büyük hizmet yıllarına, duanızla, gayretinizle ve desteğinizle tarih yazmaktır. Çünkü çevremize baktığımızda gerçekten bizimle aynı kaderi aynı tarihi paylaşan pek çok millet bugün istiklalinin gayreti ve sevdasındadır. Suriye'ye bakın, Irak'a bakın böyledir. Mısır, Yunanistan böyledir. Hepsi ekonomik ve siyasi çalkantılarla gerçekten zor anlar yaşamaktadır" diye konuştu.

"Sizleri bir an 10-15 yıl öncesine götürmek istiyorum" diyen Milletvekili İhsan Şener sözlerine şöyle devam etti: "Günlük enflasyonun yüzde 15-20 olduğu, gecelik faizlerin yüzde bin 500 ile 2 binlerde

olduğu zamanlardı. Hem siyasi istikrarı hem ekonomik istikrarı hem barışı hem de kardeşliği ülkemize gerçekten bahşetti Sayın Başbakanımızın başkanlığındaki bu önemli durum. Şimdi ne yapılıyor? Türkiye'nin yaklaşık 600 milyar dolarına mal olmuş, can kaybı olarak da 40 bin insanını kaybetmiş bir terör meselesini kökünden halletmek için, tarih önünde büyük risk alarak bu gayretin içine girdi partimiz ve Sayın Genel Başkanımız. Siyasi muhaliflerimiz, gerçekten telaşa katıldılar. 'Bu kadar nasıl olumlu gidiyor her şey' diye. Bunun neticesinde de yaklaşık 2 yıldır terör örgütünün elinde olan kamu görevlilerimiz sessiz sedasız ailelerine kavuştular."

Ordu'nun büyükşehir olmasına da değinen Şener, şunları söyledi: "Şimdi Ordu büyükşehir oldu. Sanki Türkiye'de ilk defa Büyükşehir oluyormuş gibi acaba ne olacak soruları soruluyor. Köylerimizin gelecek 5 yıl için statüleri değişmeyecek. Önümüzde Kocaeli örneği var. Şu anda Kocaeli'nde sıcak asfaltı olmayan köy yok. Neden bu kadar oluyor? Çünkü hizmetleri artarak alıyor. Hazine'den daha fazla gelir alıyor. Bu konuda muhalif partilerimiz yine beldelerimiz ve köylerimiz üzerinden gene siyaset yapıyorlar. Sanki AK Parti'nin on yıllık icraatını görmediler, millete yakınlığını görmediler. Milletin aleyhine olacak bir tek kalem oynatmaz AK Parti arkadaşlar. Onun için biz bu büyükşehir nimetlerini yaşadıkça fark edeceğiz ki, neden geç kalmışız. Beldelerimizde, köylerimizde her biri hizmetten aldığı payı artırarak devam edecektir."

Kahvaltıdan sonra Vekil İhsan Şener, Yukarıdamlalı Belediyesi MHP'li belediye meclis üyeliğinden AK Parti'ye geçen Şükrü Yakarış ve Hasan Şal'a AK Parti rozetlerini taktı ve "hayırlı olsun" dedi.

Buradan sonra ek inşaatı devam eden Kumru Anadolu İmam Hatip Lisesi binası ve hastaneyi ziyaret etti. İmam Hatip binası ile ilgili olarak Mustafa Beyazpınar'dan bilgi aldı. Vekil Şener, hastanede de ek bina ile ilgili olarak talepleri olan Başhekim Dr. Mustafa Berkeşoğlu'ndan bilgi aldı ve gerekli izahatları yaptı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Milletvekili İhsan Şener Kumru'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement