MHP Lideri Bahçeli Afyonkarahisar'da (1) - Son Dakika
Politika

MHP Lideri Bahçeli Afyonkarahisar'da (1)

MHP Lideri Bahçeli Afyonkarahisar\'da (1)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 29.Geleneksel Kaymak ve Eber Gölü Festivali'ne katılmak üzere Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesine geldi.

23.08.2013 18:08

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 29. Geleneksel Kaymak ve Eber Gölü Festivali'ne katılmak üzere Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesine geldi.

Bahçeli Bolvadin'e gerçekleştirilecek festivale katılmak ve temaslarda bulunmak üzere akşam saatlerinde ilçeye geldi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için ilçeye bağlı Dişli beldesindeki belediyeye ait dinlenme tesislerinde yapılan karşılama törenine; MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, eski bakanlardan Abdülkadir Akcan, MHP'li ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer katıldı. Yoğun yağmur altında yapılan karşılamanın ardından, Bahçeli Bolvadin Belediyesi'ne geçerek Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık'ı ziyaret etti. MHP liderinin daha sonra 29. Geleneksel Kaymak ve Eber Gölü Festivali'nin açılışının yapılacağı Horan Park'taki törene geçmesi bekleniyor. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Lideri Bahçeli Afyonkarahisar'da (1) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement