MHP'li Öztürk Oyunu Kullandı - Son Dakika
Politika

MHP'li Öztürk Oyunu Kullandı

MHP\'li Öztürk Oyunu Kullandı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili adayı Oktay Öztürk, oyunu Mersin’de kullandı.

01.11.2015 12:11

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili adayı Oktay Öztürk, oyunu Mersin'de kullandı. Zor bir dönemden geçildiğini belirten Öztürk, "Milletin ortaya koyacağı irade bütün tıkanıklıkları aşacaktır" dedi.

Merkez Yenişehir ilçesindeki Yenişehir İlkokulu'na beraberinde MHP İl Başkanı Sebahattin Kılıç ile birlikte gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili adayı Öztürk, oyunu 1150 numaralı sandıkta kullandı. Öztürk, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimlerin ülkeye ve millete hayırlar getirmesini temenni etti. Demokrasinin hala tek çare, son çare olduğunu ifade eden Öztürk, "İnşallah demokrasinin bütün kurum ve kurallarının rahatlıkla uygulanabildiği, geçerli olduğu, demokrasinin gücü elinde bulunduranlar tarafından tarif edilmediği, herkes için geçerli bir tarifinin olduğu günlere ulaşırız. Memleketimiz elbette ki içinde bulunduğumuz şartlara baktığımız vakit zor bir dönemden geçiyoruz. Ama bu milletin asaleti, ortaya koyacağı irade, inşallah bütün tıkanıkları aşmaya muktedir olacak. Buradaki tek sıkıntımız, bir takım güçleri elinde bulunduranlar da neticeyi hazmedebilecek durumda olurlarsa inşallah en kısa zamanda seçim atmosferinden çıkıp, memleketin bekleyen sıkıntılarına, işlerine çare bulmak üzere zamanımızı harcarız" dedi.

Çok huzur içinde bir seçim ortamının yapıldığını söylemenin zor olduğunu savunan Öztürk, "Hala memleketimizin bir takım yerlerinde sandık kuramıyorsak, sandık kurma noktasında zorlanmalar yaşıyorsak, bu memlekette bir takım şeylerin doğru gitmediğinin ifadesidir. İçinde bulunduğumuz coğrafyaya dikkatle baktığımız zaman bizim herkesten daha fazla dikkatli olmamız gerektiğini, değişen dünya dengelerini okuyabilecek yeteneğe sahip yöneticiler tarafından yönetiliyor olmanın gerektiğini bir kez daha görüyoruz. Hemen yanı başımıza bakıyoruz, suretle aktörler değişiyor, dengeler değişiyor, oyunlar sahneye konuluyor. Ama maalesef bizim sıkıntımız, bu değişen dengeleri okuyabilen, bu oyunlara eş oyunlar konabilen veya aleyhimize kurulan oyunları bozabilen yetenekte yöneticilerimizin olduğu noktasına çok rahat değiliz. Bütün bunların bir an önce halledilmesi, bu memleketin sağlıklı ellerde, ehil ellerde yoluna devam etmesi gerekiyor. 1 Kasım inşallah bütün bu tıkanıkları aşabilecek gün olur" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP'li Öztürk Oyunu Kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement