MHP Kastamonu İnebolu İlçesi Belediye Başkan Adayı Engin Uzuner Kimdir? - Son Dakika
Politika

MHP Kastamonu İnebolu İlçesi Belediye Başkan Adayı Engin Uzuner Kimdir?

MHP Kastamonu İnebolu İlçesi Belediye Başkan Adayı Engin Uzuner Kimdir?

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Kastamonu İnebolu İlçesi Belediye Başkan adayı olarak Engin Uzuner'i seçti. Engin Uzuner kimdir?

07.12.2018 14:47

nde MHP, Kastamonu İnebolu İlçesi Belediye Başkan adayını belirledi. Kastamonu İnebolu İlçesi Belediye Başkan adayı Engin Uzuner oldu. Peki, Engin Uzuner kimdir?

ENGİN UZUNER KİMDİR?

Uzuner, 1962 yılında Kastamonu'da dünyaya geldi. 1980 yılında Kastamonu Endüstri Meslek Lisesini bitirdi. İnebolu'nun ilk ve tek Sürücü Kursunun sahibi olan Uzuner, bugüne kadar İnebolu Esnaf Odası ve Esnaf Kefalet Kooperatifi Üyeliği, Vakıf ve Dernek Kurucusu ve Başkanlığı, İnebolu Ticaret Odası Meclis Üyeliği, Belediye Meclis Üyeliği ve İl Genel Meclis Üyeliği görevlerinde bulundu. 2009 Yerel Seçimlerinde MHP'den İnebolu Belediye Başkanı seçildi.

YILIN YEREL YÖNETİCİSİ SEÇİLDİ

Başkan olduktan sonra, Time Dergisi tarafından "Yılın Başarılı Belediye Başkanı" ,Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri Şehir Planlama ve Kentsel Tasarım kategorisinde "Turgut Özakman İstiklal Yolu Parkı Projesi" ile "Yılın İlçe Belediye Başkanı" seçildi ve Anadolu Yerel Yönetimler dergisi de Uzuner'i "Eski Belediye Hizmet Binası Restorasyon Projesi" ile "Tarihi ve Kültürel Miras Koruma"kategorisinde "Yılın Yerel Yöneticisi" seçti. Nilüfer Uzuner ile evli olan Engin Uzuner, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde de MHP'den Kastamonu İnebolu İlçesi Belediye Başkan adayı oldu.

Son Dakika Politika MHP Kastamonu İnebolu İlçesi Belediye Başkan Adayı Engin Uzuner Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement