MHP Giresun İl ve Merkez İlçe Teşkilat Binası Törenle Açıldı - Son Dakika
Politika

MHP Giresun İl ve Merkez İlçe Teşkilat Binası Törenle Açıldı

MHP Giresun İl ve Merkez İlçe Teşkilat Binası Törenle Açıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Didinmez, Başlattıkları Seçim Seferberliğiyle Tek Başına İktidar Olma Hedefi Doğrultusunda Büyük Bir Şevk ve Heyecanla Çalıştıklarını Söyledi.

23.04.2007 19:20

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Didinmez, başlattıkları seçim seferberliğiyle tek başına iktidar olma hedefi doğrultusunda büyük bir şevk ve heyecanla çalıştıklarını söyledi.

Didinmez, partisinin Giresun il ve merkez ilçe teşkilat binasının açılışında yaptığı konuşmada, Türk milletinin, bağımsızlık, hürriyet ve kalkınma ülküsünün sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 87. yıldönümünü gurur ve coşkuyla kutlandıklarını belirtti. 23 Nisan 1920 tarihinin, yalnızca siyasi bir iradenin tecellisi olarak görülmemesi gerektiğini vurgulayan Didinmez, "Bu tarih, milletimizin kurtuluşu için Amasya'da başlayıp Sivas'ta şekillenen dayanışma, birlik olma, bir araya

gelme ve güçleri birleştirme hedefinin de stratejik bir başarısıdır" dedi.

Parti olarak başlattıkları seçim seferberliğiyle tek başına iktidar olma hedefi doğrultusunda büyük bir şevk ve heyecanla çalıştıklarını ifade eden Didinmez,"Türkiye sevdalıları ayağa kalkmış ve Türkiye'nin kaderine sahip çıkma kararlılığını, aziz milletimizle paylaşmak için çalışmalara başlamıştır. Bu yolda Milliyetçi Hareket'in başlattığı seçim seferberliği, tek başına iktidar olma hedefi doğrultusunda büyük bir şevk ve heyecanla sürmektedir" diye konuştu.

Didinmez, daha sonra bir kız çocuğuyla birlikte MHP Giresun il ve merkez ilçe teşkilat binasının açılışını yaptı.

(AÇ-MU-MEF-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Giresun İl ve Merkez İlçe Teşkilat Binası Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement