MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan Açıklaması - Son Dakika
Politika

MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan Açıklaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan Açıklaması

"Deprem olur binalarımız yıkılır onları yaparız, kuraklık olur onu çözeriz. Ancak eğer adaletsizlik olursa bunu çözmek çok zor"

01.02.2014 13:00

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "Deprem olur binalarımız yıkılır onları  yaparız, kuraklık olur onu çözeriz. Ancak eğer adaletsizlik olursa bunu çözmek çok zor" dedi.

Adan, sivil toplum kuruluşlarının iştirakiyle Tepebaşı Peak Otel'de düzenlenen seçim sürecini değerlendirme toplantısına katıldı.

Toplantıda konuşan Adan, ezanı hür, bayrağı hür Türkiye'nin korunmasının birinci öncelikleri olduğunu söyledi.

İkinci önceliklerinin ise hiç kimsenin namerde muhtaç olmadığı, adaletli, onurlu bir Türkiye olduğunu vurgulayan Adan, "Deprem olur binalarımız yıkılır onları yaparız, kuraklık olur onu çözeriz. Ancak eğer adaletsizlik olursa bunu çözmek çok zor" ifadesini kullandı.

Adan, bugün Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin şimdiye kadar görülmemiş bir hırsızlığa, arsızlığa teslim edilmiş durumda olduğunu öne sürerek, eleştirilerde bulundu.

"Bütün değerlerin çimentosu adalettir"

Bütün değerlerin çimentosunun adalet olduğunu vurgulayan Adan, bugün hükümetin, adaleti yok etmek için bir filin züccaciye dükkanına girmesi gibi her tarafı tarumar ettiğini öne sürdü.

Adan, Türkiye'yi yönetecek liderin siyaset ve devlet adamı olması gerektiğini, Türk siyasetinde bu özelliği taşıyan tek liderin Devlet Bahçeli olduğunu savunarak, bu görüşü her kesimden insanın benimsediğini iddia etti.

"Ezanı hür, bayrağı hür Türkiye" dediklerini, bunu söylerken de endişelerinin bulunduğunu ifade eden Adan, "Bugün Türkiye'de paralel devlet diye utanmadan, arlanmadan irade ortaya koyanlar, esasında doğu ve güneydoğuda da paralel devletin açıkça kurulduğunu görmemekten gelmektedirler" dedi.

Adan, bazı bakanları istifa etmiş olan hükümetin, yetimin, fakirin, fukaranın hakkını koruyacağını söyleyerek iktidara geldiğini belirterek, 2002-2013 yıllarında 4 bin imar değişikliği yapıldığını öne sürdü.

Tek bir imar değişikliğinin, 50 milyon ile 100 milyon dolarlara tekabül eden büyük rakamlar oluşturduğunu aktaran Adan, "Sabah-ATV ihalesi"ne ilişkin de eleştirilerde bulundu.

Adan, Türk ekonomisinde yaşanan zarar ve ziyan nedeniyle Başbakanın ve bakanların Yüce Divan'a gideceğini iddia ederek, "Türkiye'de paralel devlet değil, paralel hırsızlık olduğunu" öne sürdü.

Toplantıya, MHP Beyoğlu Belediye Başkan adayı Osman Gür, sendika temsilcileri ve partililer katıldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement