MHP Adayı Karakoç: "Milletin Umudu Ülkücülerdir" - Son Dakika
Politika

MHP Adayı Karakoç: "Milletin Umudu Ülkücülerdir"

MHP Adayı Karakoç: "Milletin Umudu Ülkücülerdir"

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Erdem Karakoç, “7 Haziran’da milletimiz Türkiye’yi yönetme yetkisini ülkücülere verecektir” dedi.

29.05.2015 19:31

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Erdem Karakoç, "7 Haziran'da milletimiz Türkiye'yi yönetme yetkisini ülkücülere verecektir" dedi.

Seçim çalışmaları için çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Erdem Karakoç, MHP'nin önümüzdeki seçimlerden iktidar olarak çıkacağını iddia etti. Seçim sathı mahallinde vatandaşlardan gördüğü sıcak ilgiden son derece memnun olduğunu belirten Erdem Karakoç, "Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan bugüne kadar. Yani çok partili seçimler, gizli oy açık sayım yapıldığı seçim tarihlerinden bugüne kadar Türkiye'deki bütün siyasi akımlar iktidar olmuşlardır. Bugüne kadar tek başına iktidara gelemeyen sadece Türk milliyetçileri, yani ülkücüler olmuştur. Milletimiz bu seçimlerde bizlere yani ülkücülere yönetme yetkisi verecektir. İnşallah bizler de milletimizin verdiği bu emaneti en iyi şekilde değerlendireceğiz. Memurumuzun, esnafımızın, emeklimizin, köylümüzün, çalışanımızın ve işsizimizin yanında olacağız. Milli gelirdeki adaletsiz dağılımı mutlaka önleyeceğiz. Bugünkü iktidar mensupları garip-gureba, fakir fukara diyerek o makamlara geldiler. Son birkaç yıldır ise bu sözleri hiç ağızlarına almıyorlar. Çünkü vatandaştan alacakları cevapları biliyorlar. Binler, yüz binler, milyonlar, milyarlar onlar için çerez parası hükmüne dönüştü. Allah bizleri böyle dönüşenlerden eylemesin. Böyle başkalaşanlardan eylemesin" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Adayı Karakoç: 'Milletin Umudu Ülkücülerdir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement