Meclis Taşlama Şairlerinin Atışmasına Sahne Olacak - Son Dakika
Politika

Meclis Taşlama Şairlerinin Atışmasına Sahne Olacak

Meclis Taşlama Şairlerinin Atışmasına Sahne Olacak

Taşlama şairi Bekir Salim, şair arkadaşlarıyla "Çalışma hayatında etik ve etkileri" konusunda atışacak Meclis'te daha önce de UNESCO tarafından 2008'de "Yaşayan İnsan Hazinesi" ilan edilen ...

19.10.2013 11:28

COŞKUN ERGÜL - Siyasetçilerin zaman zaman birbirine laf atmasına sahne olan Meclis'te, bu kez sıra dışı bir etkinlik düzenlenecek. Taşlama şairi Bekir Salim, şair arkadaşlarıyla "etik ilkeler" konusunda atışacak.

Meclis, milletvekillerine ve personele yönelik düzenlediği kültürel etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Bu çerçevede, 21 Ekim Pazartesi günü "Çalışma yaşamında etik ve etkileri" konulu konferans düzenlenecek.

Konferansa Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Çağatay Üstün, duygusal etik tarzında yazdığı; sevgi, ayrılık, kavuşma ve etik konusuna değindiği "Gerçekler Bilinir Sırlar İse Asla" kitabı hakkında bilgi verecek ve kitabını anlatacak.

Üstün, yaşamın içinden etik ve ahlak konularında personeli bilgilendirecek.

Konferansta, taşlama şairi Bekir Salim birkaç arkadaşıyla birlikte "etik ilkeler" konusunda stand-up tarzında atışacak. Salim ve arkadaşları, birbirleriyle esprili dille atışacak, zaman zaman güldürecek, zaman zaman da duygulandıracak.

TBMM'de daha önce de "Ozanların dilinden Türk halk şiiri" etkinliği düzenlenmiş ve UNESCO tarafından 2008'de "Yaşayan İnsan Hazinesi" ilan edilen aşık Şeref Taşlıova, ozan arkadaşları Aşık Kulnuri ve İsmail Aladağlı ile birlikte atışmıştı. - TBMM

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Meclis Taşlama Şairlerinin Atışmasına Sahne Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement