Malatya'da İsrail Protestosu - Son Dakika
Politika

Malatya'da İsrail Protestosu

Malatya\'da İsrail Protestosu

İsrail'in Filistin'de bir hastaneyi bombalaması sonucu yüzlerce sivilin hayatını kaybetmesi, Malatya'da binlerce vatandaş tarafından protesto edildi. Gösteri sırasında zaman zaman gerginlik yaşanırken, Vali Ersin Yazıcı'nın devreye girmesi ile kalabalık yolu trafiğe açıldı. Vatandaşlar, Akçadağ ilçesinde bulunan ABD denetimindeki Kürecik Radar Üssü'ne doğru konvoylarla yola çıktı.

18.10.2023 09:19

İsrail'in Filistin'de bir hastaneyi bombalaması üzerine yurt genelinde olduğu gibi Malatya'da da halk, İsrail'i protesto gösterisi düzenledi.

İsrail'in Gazze'de bombalı saldırısı sonucu yüzlerce sivilin hayatını kaybetmesi, Malatya'da binlerce vatandaş tarafından protesto edildi. Büyükşehir Belediyesi arkasındaki alanda toplanan vatandaşlar, çevre yolunu trafiğe kapatarak sloganlar ile İsrail'e tepki gösterdi. Gösteri sırasında vatandaşlar ile güvenlik güçleri arasında zaman zaman gerginlik yaşandı. Vali Ersin Yazıcı'nın devreye girmesi ile kalabalık yolu trafiğe açarken, vatandaşlar Akçadağ ilçesinde bulunan ABD denetimindeki Kürecik Radar Üssü'ne doğru konvoylarla yola çıktı. Jandarma ekipleri radar üssü çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Malatya'da İsrail Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement