Malatya'da 12 tüfek ve 35 tabanca ele geçirildi, 9 şüpheli tutuklandı - Son Dakika
Politika

Malatya'da 12 tüfek ve 35 tabanca ele geçirildi, 9 şüpheli tutuklandı

Malatya\'da 12 tüfek ve 35 tabanca ele geçirildi, 9 şüpheli tutuklandı

Malatya'da polis ekiplerinin yürüttüğü asayiş uygulamalarında 12 tüfek ve 35 tabanca ele geçirildi. Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürü Seçkin Kılıçarslan, son bir haftada yapılan operasyonlarda suça konu olan silahların farklı adreslerden ve şahısların üzerinden ele geçirildiğini belirtti. Operasyonlar sonucunda gözaltına alınan 27 şüpheliden 9'u tutuklandı. Ayrıca, depremin ardından artan hırsızlık olaylarına karşı da etkin mücadele eden polis ekipleri, son 10 günde 78 hırsızlık şüphelisini yakaladı ve 33'ünü tutukladı.

19.09.2023 10:12  Güncelleme: 10:14

Malatya'da polis ekiplerinin yürüttüğü asayiş uygulamalarında 12 tüfek ve 35 tabanca ele geçirildi, 9 şüpheli tutuklandı.

Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürü Seçkin Kılıçarslan, gazetecilere, İl Emniyet Müdürlüğünün son bir haftada yaptığı operasyonlarda 35 tabanca ve 12 av tüfeğinin ele geçirildiği söyledi.

Çalışmalara ilçe emniyet müdürlüklerinin de destek sağladığını aktaran Kılıçarslan, şunları kaydetti:

"Suça konu bu silahların hepsini farklı adreslerden, şahısların üzerinden ele geçirildi. Operasyonlarda gözaltına aldığımız 27 şüpheliyi adliyeye sevk ettik, 9'u tutuklandı, diğerleri serbest kaldı. Kentte depremin ardından artan hırsızlık olayları ile de etkin mücadele ederek, suçüstü yapıyoruz. Son 10 günde 78 hırsızlık şüphelisini yakaladık ve 33'ü tutuklandı."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Malatya'da 12 tüfek ve 35 tabanca ele geçirildi, 9 şüpheli tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement