Liderlik Akademisi 2" Eğitimleri Devam Ediyor - Son Dakika
Politika

Liderlik Akademisi 2" Eğitimleri Devam Ediyor

Liderlik Akademisi 2" Eğitimleri Devam Ediyor

Sancaktepe Belediyesi Genç Gelecek Merkezi tarafından düzenlenen "Liderlik Akademisi" eğitimlerinin ikincisi, Başkan İsmail Erdem'in de katıldığı panelle devam etti.

03.03.2014 15:36

Sancaktepe Belediyesi Genç Gelecek Merkezi tarafından düzenlenen "Liderlik Akademisi" eğitimlerinin ikincisi, Başkan İsmail Erdem'in de katıldığı panelle devam etti.

Şehit Furkan Doğan Gençlik Merkezi'nde düzenlenen eğitim programına Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in yanı sıra Prof. Dr. Hamza Ateş, Gazeteci-Yazar Ahmet Taşgetiren ve Ömer Tuğrul İnançer'in katıldığı konferansın açılış konuşmasını yapan Başkan Erdem, bilgi çağını yaşadığımız günümüz dünyasında, gerek sivil gerekse iş yaşamında karakter özelliklerinin doğru tahlil edilmesi ve uygun eğitimlerle pekiştirilmesi gerektiğini belirterek, "Geleceğimizin teminatı siz gençlerimiz toplumsal gelişmeye katkı sunarak hayata atılmalısınız, bilgi çağında kendinizi daha çok geliştirmeli, geleceğe tereddüt içinde olmadan özgüven içinde hazırlanıp, başkalarının yaptığı çalışmalara özenmeden kendi yaptığınız çalışmaların özendirilmesini sağlamalısınız" dedi.

Başarıya giden yolun büyük düşünmekten geçtiğinin altını çizen Erdem, sözlerine şu şekilde devam etti: "Gençler olarak, toplum olarak ve millet olarak sahip olduğumuz güzellikleri örnek almalısınız. Bizler, siz gençlerin sayesinde dünyada söz sahibi olacağız. Bu bağlamda, kesinlikle hedeflerinizi yüksek tutacaksınız çünkü bizim dünyamızda küçük düşünmeye yer yok ve her zaman büyük düşünüp büyük işlere imza atmak öncelikli ilkemiz olmalıdır."

Liderlik Akademisi 2 eğitimlerinin ikinci oturumunda ise Prof. Dr. Hamza Ateş "Liderlikte Kritik ve Analitik Düşünce", Gazeteci-Yazar Ahmet Taşgetiren "Liderlikte Güzel Ahlak" ve Ömer Tuğrul İnançer ise "Liderlikte Gönüllülük Bilinci" konularında konferans verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Liderlik Akademisi 2' Eğitimleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement