Kutan ve Vali Daşöz'den Malatya Günlerine Ziyaret - Son Dakika
Politika

Kutan ve Vali Daşöz'den Malatya Günlerine Ziyaret

Kutan ve Vali Daşöz\'den Malatya Günlerine Ziyaret

Ankara'da devam eden Malatya Tanıtım Günleri etkinliğini SP eski genel başkanı Recai Kutan ile Malatya eski valisi ve şimdi Manisa valisi olan İbrahim Halil Daşöz'de ziyaret etti.

20.04.2012 11:41

Ankara'da devam eden Malatya Tanıtım Günleri etkinliğini SP eski genel başkanı Recai Kutan ile Malatya eski valisi ve şimdi Manisa valisi olan İbrahim Halil Daşöz'de ziyaret etti.

SP eski Genel Başkanı Recai Kutan, beraberindeki heyet ile birlikte stantları tek tek gezerek, sohbet etti. Vali Ulvi Saran ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile görüşen Kutan'a sivil toplum kuruluşu temsilcileri de yoğun ilgi gösterdi.

Kutan, "Malatyalılarla her zaman birlikteyiz. Bu program vesileyle burada bulunmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduğumu özellikle ifade edeyim" dedi. Kutan'a Belediye Standını ziyareti sırasında şerbet ikram edildi.

Malatya eski valisi olan Manisa Valisi İbrahim Halil Daşöz'de Malatya Tanıtım Günleri etkinliğini ziyaret etti. Daşöz, "Malatya Tanıtım Günleri'nde bulunmaktan dolayı büyük bir heyecan duyuyoruz. Malatyalı dostları ve Malatya'yı yeniden yaşıyoruz. Malatya'nın yaşamımızda ayrı bir yeri var. Burada bütün güzellikleri ve dostlukları ile tekrar beraberiz.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, Vali Daşöz'ü Malatya Tanıtım Günleri'nde görmekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Valimiz, Malatya ile ilişkisini kesmedi. Malatya'ya ilgisi devam ediyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

MESOB Başkanı Şevket keskin ise, "Sayın Valimiz Malatya'yı unutmadı. Sayın valimizi biz Malatyalı olarak kabul ediyoruz" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık'da, "Bize yıllarını ve emeklerini veren sayın valimiz 44'den sonra 45'e yani Manisa'ya gitti. Malatya'ya vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Daşöz, 22 Nisan 2012 günü Manisa'daki Malatyalılar Gecesi'ne herkesi davet etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kutan ve Vali Daşöz'den Malatya Günlerine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement