Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gebze'de Muhtarlarla Toplantı Yaptı - Son Dakika
Politika

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gebze'de Muhtarlarla Toplantı Yaptı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gebze\'de Muhtarlarla Toplantı Yaptı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gebze ilçesinde muhtarlarla bir araya gelerek toplantı düzenledi. Toplantıda, İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, AFAD ve İl Göç İdaresi Müdürlüğü'nün çalışmaları hakkında sunum yapıldı. Muhtarların ihtiyaçları ve sorunları ele alındı ve Vali Yavuz, taleplerin yerine getirilmesi için kurum müdürlerine talimat verdi. Yavuz, muhtarlara deprem çalışmalarında önemli görevler düştüğünü belirtti. Toplantıya, Gebze Kaymakamı, Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü, Jandarma Komutanı, Ticaret Odası Başkanı ve muhtarlar katıldı.

05.10.2023 18:51

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gebze ilçesinde muhtarlarla toplantıda bir araya geldi.

Gebze Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İl Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve İl Göç İdaresi Müdürlüğünün yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında sunum gerçekleştirildi.

Daha sonra muhtarların ihtiyaçları ve sorunları ele alındı.

Vali Yavuz, taleplerin yerine getirilmesi için kurum müdürlerine talimat verdi.

Muhtarlara, çalışmalarından dolayı teşekkür eden Yavuz, olası bir depreme karşın yapılması planlanan çalışmalarda, muhtarlara önemli görevlerin düştüğünü söyledi.

Toplantıya, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı Murat Bozkurt, Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslanbaş, daire müdürleri, kurum yetkilileri ve muhtarlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gebze'de Muhtarlarla Toplantı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement