'Kırıkkale İle MKE Bütünleşiyor' - Son Dakika
Politika

'Kırıkkale İle MKE Bütünleşiyor'

\'Kırıkkale İle MKE Bütünleşiyor\'

Bakan Gönül; Kırıkkale'nin MKE İle Her Geçen Gün Bütünleştiğini Belirtti.

23.08.2010 02:54

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Kırıkkale'de MKE Kurumu'na ait olan iki parkın açılışını gerçekleştirdi. Gönül, Kırıkkale'nin MKE ile her geçen gün bütünleştiğini belirtti.

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ile beraberinde AK Parti Milletvekilleri Vahit Erdem, Turan Kıratlı, MKE Kurumu Genel Müdürü Ünal Önsipahioğlu, MKE Genel Müdür yardımcıları, Bakanlık daire başkanları ile gelirken Bakan ve beraberindeki heyeti Vali Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, il Müdürleri, MKE fabrika müdürleri ve kalabalık bir halk tarafından karşılandı.

MKE Kurumu Destek İşletmesi Müdürlüğü tarafından modern hale getirilen aile parkının açılışını Bakan ve beraberindeki heyet yaptıktan sonra parkta bulunan MKE ye bağlı silahlarını resimlerden incelerken Kırıkkale ve MKE nin tarihçesini okudular.

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, basın mensuplarının soru üzerine ôKırıkkale halkı MKE ile bütünleşmiş durumdadır. Ayrılık, gayrılık yoktur. Bugün MKE ait bir mıntıka, bir bahçe halkın hizmetine MKE tarafından düzenlenerek ve Belediye Başkanımızın da gayreti ile teslim edildi. Kırıkkale halkına bu Sıçak günlerde hizmet verecektir hayırlı olsunö dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika 'Kırıkkale İle MKE Bütünleşiyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement