Kartal Belediyesi, Çanakkale'deki Orman Yangınına Destek Veriyor - Son Dakika
Politika

Kartal Belediyesi, Çanakkale'deki Orman Yangınına Destek Veriyor

Kartal Belediyesi, Çanakkale\'deki Orman Yangınına Destek Veriyor

Kartal Belediyesi, Çanakkale'de başlayan orman yangını için ekiplerini seferber etti. Afet İşleri Müdürlüğü personeli, yangın söndürme ve soğutma çalışmalarına destek sağlıyor. Ekipler, AKUT koordinasyonuyla 20 ton su kapasiteli tanker ve 7 personel ile yangın söndürme ve soğutma çalışmalarına katılıyor. Mareşal Fevzi Çakmak Köyü'nde yangın söndürme çalışması yürüten ekipler, rüzgarın etkisiyle yeni yangınların çıkması nedeniyle havadan söndürme ve soğutma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

24.08.2023 14:02

Kartal Belediyesi, Çanakkale başlayan orman yangını için ekiplerini seferber etti. Kartal Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü personeli, yangın söndürme ve soğutma çalışmalarına destek oluyor.

Kartal Belediyesi ekipleri, 20 ton su kapasiteli tanker ve 7 personel ile Çanakkale'de yangın söndürme ve soğutma çalışmalarına AKUT koordinasyonu ile destek veriyor.

Çanakkale merkeze bağlı Mareşal Fevzi Çakmak Köyü'nde yangın söndürme çalışması yürüten ekipler, birçok noktada yangının kontrol altına alındığını fakat rüzgarın etkisiyle yeni yangınların çıkması nedenle havadan söndürme ve soğutma çalışmalarının aralıksız sürdüğünü kaydetti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika Kartal Belediyesi, Çanakkale'deki Orman Yangınına Destek Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement