İYİ Parti'den ilginç zam protestosu! Gaz lambası ışığında parti toplantısı - Son Dakika
Politika

İYİ Parti'den ilginç zam protestosu! Gaz lambası ışığında parti toplantısı

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde İYİ Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı, son gelen zamlara tepki göstermek amacıyla dün gerçekleşen Şubat ayı olağan yönetim kurulu toplantısını gaz lambası ve mum ışığında yaptı.

17.02.2022 14:28  Güncelleme: 14:35

ZAMLARA TEPKİ İÇİN GAZ LAMBASI VE MUM IŞIĞINDA TOPLANDI

Özellikle elektrik ve doğal gaza gelen son zamlarla birlikte vatandaşın büyük sıkıntılar yaşadığını belirten İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, "Son gelen zamlarla birlikte vatandaşlarımız faturalarını ödeyemez duruma geldi. Vatandaşımızın sıkıntılarına dikkat çekmek için bu akşamki toplantımızı gaz lambası ve mum ışığında düzenleme kararı aldık" dedi.

İYİ Parti'den ilginç zam protestosu! Gaz lambası ışığında parti toplantısı

"SEÇİMİN MUTLAKA YAPILMASI GEREKİR"

Elektrik ve doğal gaza gelen zamların tüm sektörleri olumsuz etkilediğini belirten İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, "Enerjiye gelen zamların tekrardan düşünülüp eski seviyelere çekilmesi veya başka bir yolu bulunup elektrik dağıtım şirketlerinden yetkinin alınıp kamulaştırılması daha doğru olacak. Son gelen zamlarla birlikte işçiye, emekçiye yapılan zamlar, bu fiyat artışlarıyla birlikte geri alındı. Bu konuda vatandaş da bizler de şikayetçiyiz" dedi.

İYİ Parti'den ilginç zam protestosu! Gaz lambası ışığında parti toplantısı

Zamların vatandaş kadar esnafı da olumsuz etkilediğini ifade eden Çetin, "Zamları yapan sanki esnafmış gibi esnafımız vatandaşla karşı karşıya geliyor. Yarın fiyatların ne olacağı belli değil. Çok büyük kaos ortamı var. Bunun nereye gideceği belli değil. Bu konuda yetkililerin gerekli düzenlemeleri yapması lazım. Bizim beklentimiz istikrarın yakalanması ama bu gidişle de bu istikrar yakalanacak gibi görünmüyor. Bunun sonucunda da seçim görünüyor. Seçimin mutlaka yapılması gerekir" dedi.

İYİ Parti\'den ilginç zam protestosu! Gaz lambası ışığında parti toplantısı

Son Dakika Politika İYİ Parti'den ilginç zam protestosu! Gaz lambası ışığında parti toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement