İstanbul'da Kılıçdaroğlu'nun afişleri! Birçok yere asıldı - Son Dakika
Politika

İstanbul'da Kılıçdaroğlu'nun afişleri! Birçok yere asıldı

31 Mart'ta yapılacak seçimlerle ilgili İstanbul'da asılan afişler gündem oldu. Afişlerde CHP'nin eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının yanında ''Seni sırtından hançerleyenlere oy yok'' ifadesi yer aldı. Afişlerin altında ''Kılıçdaroğlu Gönüllüleri'' yazarken konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

27.03.2024 10:11  Güncelleme: 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün akşam İstanbul'un birçok yerinde CHP eski Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının yer aldığı afişler asıldı. Yerel seçim sürecinde CHP içinde farklı bir tartışmayı ateşleyebilecek afişlerde "Seni sırtından hançerleyenlere oy yok" ifadesinin bulunması dikkat çekti.

SEÇİMLER ÜZERİNDEN GÜÇ SAVAŞI İDDİASI

Üzerinde "Kılıçdaroğlu Gönüllüleri" tarafından hazırlandığı belirtilen afişlerle ilgili herhangi bir açıklama gelmezken gelişmenin parti içinde Kılıçdaroğlu yanlıları ile Özel'e yakın isimler arasında seçimler üzerinden bir güç savaşı yaşanacağı iddialarını tekrar gündeme getirdi.

İstanbul'da Kılıçdaroğlu afişleri: Seni hançerleyenlere oy yok

"ADAY BELİRLEME SÜRECİNİN SAĞLIKLI OLMASINI İSTERDİM"

Kılıçdaroğlu, daha önce verdiği röportajda partideki aday belirleme sürecini eleştirerek "Daha sağlıklı yapılmasını isterdim" demişti. Kılıçdaroğlu ayrıca CHP'nin yerel seçimlerde başarısız olması durumunda neler olacağıyla ilgili "Yerel yönetim seçim sonuçlarına bakılır. Yerel seçimlerde başarı sağlanırsa hep beraber alkışlarız. Ama yerel seçimlerde bir sorun çıkarsa o zaman tabii doğal olarak oturup hep beraber masaya yatırıp, neden başarı sağlanamadı diye düşünür, tartışılır yani." ifadelerini kullanmıştı.

KILIÇDAROĞLU'NUN SON YAZISINDA "AHLAK KAVGASI" VURGUSU

Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet'te yayımlanan son yazısında "Ahlaksızlığın kurumsallaşması- 2" başlıklı yazısında "ahlak kavgası" vurgusunda bulunarak şu ifadeleri kullanmıştı:

"Çürümenin derinleştiği, ahlaki yozlaşmanın kurumsallaştığı, vurdumduymazlığın arttığı bir ülkede bireyler önce toplum olma vasfını kaybederler. Çürüme ve yozlaşma toplumu bölüp parçalar. Gelecek umudunu yok eder. Bugün gençlerimiz umudu yurtdışında arıyorlarsa temel nedenini burada aramak gerekir.

(...)

Dostlar! Bu ahlak kavgası hiçbir kavgaya benzemez. Bu ekmek kavgası değildir. Bu koltuk kavgası değildir. Bu bir haysiyet kavgasıdır, varoluş kavgasıdır. Vatan kavgasıdır. Bu kavgayı vermek zorundayız..."

İstanbul'da Kılıçdaroğlu afişleri: Seni hançerleyenlere oy yok
İstanbul\'da Kılıçdaroğlu\'nun afişleri! Birçok yere asıldı

Son Dakika Politika İstanbul'da Kılıçdaroğlu'nun afişleri! Birçok yere asıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Emrah Aytekin: Baktılar olmuyor… Çaresizlik de kötü bir şey…İnsanlara neler yaptırıyor bir bakın hele! 290 56 Yanıtla
    Mevlut Emre: Akp böyle ufak işlerle uğraşmaz 20 yıldır havlayip yerine oturanları öne sürmez 1 1
  • Ahmet Karakan : AKP nin son numarasına hoşgeldiniz 205 99 Yanıtla
    Erdogan Metin: Beyin bedava... 5 2 Mevlut Emre: Sen chp mi sandın deprem zamanı millet caniyla uğraşırken chp oy topluyor ekonomi diyordu ya işte akp de böyle reklam olmaz çünkü chp nin karşisinda akp nin reklama ihtiyacı yok zaten chp her saniyesi reklam rezilikleriyle 1 0
  • Berat Yavuz: yav artık gençler bir yol verin yaşlılar siyaset ypmssn 227 50 Yanıtla
  • okan dilek: Bu koltuk sevdası 100 yaşında da olsan hiç değişmiyor. Sonuç olarak siyaset AMAÇ Değil ARAÇ tır 197 15 Yanıtla
  • Hamit Gündoğdu: Altına murat kuruma oy verin yazmayı unutmuşlar.. beyhude hamle bunlar.. ve tavırlar çok net artık vede herkes seçim gününe odaklandı. 122 69 Yanıtla
  • Ahmet Çınar: Kurumcularin çaresizliği.hepte yrp nin reklamlarının yanına asmışlar.onlarada mi mesaj veriyorlar 77 44 Yanıtla
  • Abuzer Yavuz: Tayyip aşmıştır kemali çok arar 57 41 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement