Iğdır'da 'Büyük Filistin Yürüyüşü' düzenlendi - Son Dakika
Politika

Iğdır'da 'Büyük Filistin Yürüyüşü' düzenlendi

Iğdır'da Filistin Dayanışma Platformu tarafından düzenlenen 'Büyük Filistin Yürüyüşü'ne yüzlerce kişi katıldı. İsrail'in saldırılarını kınayan grup, Türkçe, İngilizce ve Arapça dövizler ve pankartlar taşıdı. Yürüyüş, Iğdır Belediye Meydanı'ndan başlayıp Millet Bahçesi'nde son buldu.

18.11.2023 19:05

Iğdır'da "Büyük Filistin Yürüyüşü"

IĞDIR - Iğdır'da, Filistin Dayanışma Platformu tarafından düzenlenen "Büyük Filistin Yürüyüşü" nde bir araya gelen yüzlerce kişi sloganlarla İsrail'in saldırırlarını kınadı.

Iğdır Zübeyde Hanım Bulvarında bir araya gelen yüzlerce kişinin gerçekleştirdiği "Büyük Filistin Yürüyüşü" Kur'an-ı Kerim tilaveti ve şehitler için duaların okunmasıyla başladı. Memur-Sen Iğdır İl Başkanı Erkan Çiğdem, İsrail'in çocuk, yaşlı, dinlemediğini Kudüs'ün son bekçileri Filistin ve Gazze'nin özgürlüğü için yürüyüş düzenlediklerini belirterek, "Yaklaşık kırk gündür İsrail'in yaptığı vahşeti hepimiz görüyoruz. Çocuk, kadın, yaşlı herkesi katlediyorlar. BM'ye ait okullar bile bombalandı. Onlara sığınmış binlerce sivil katledildi."" ifadelerini kullandı.

Iğdır Belediye Meydanı'nda Türk ve Filistin bayraklarıyla başlayan "Büyük Filistin Yürüyüşü" Millet Bahçesi'nde son buldu.

Filistin'e destek için çok sayıda Türkçe, İngilizce ve Arapça döviz ile pankart taşıyan çoğunluğu kadın, çocukların olduğu yürüyüşte sloganlarla İsrail kınandı.

Iğdır\'da \'Büyük Filistin Yürüyüşü\' düzenlendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Iğdır'da 'Büyük Filistin Yürüyüşü' düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement