İdris Naim Şahin'den "İdris Şahin" Değerlendirmesi - Son Dakika
Politika

İdris Naim Şahin'den "İdris Şahin" Değerlendirmesi

İdris Naim Şahin\'den "İdris Şahin" Değerlendirmesi

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, "Bizim vatan sevdamız kara toprakta bile devam edecek"

22.04.2013 14:52  Güncelleme: 15:06

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, "Bizim vatan sevdamız kara toprakta bile devam edecek" dedi.

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in onuruna İstanbul'da İş adamı Fahri Ateş ve Ali Bayraktar tarafından yemek düzenlendi. Geceye çok sayıda davetli katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını ÜNSİYAD Başkanı Kemal Yankuncu yaptı. Daha sonra sırasıyla Ali Bayraktar, Fahri Ateş, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat selamlama konuşması yaptı.

Gecenin son konuşmasını İçişleri Eski Bakanı Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin yaptı.

Eski Bakan Şahin, basında yer alan, "TBMM Araştırma Komisyonu'ndaki İdris Şahin'i, eski bakan İdris Naim Şahin sanan BDP'liler soluğu AK'Parti'de aldı" haberini okuduğunu belirterek, "İyi ki ağabeyim ismimin önüne Naim'i ilave etmiş. Yoksa bugün sorun olacaktı" ifadelerini kullandı.

Şahin, yaptığı konuşmada, "Gazetelerde Meclis'te kurulan araştırma komisyonu ile ilgili bir habere rastladım. Bizim Çankırı milletvekilimiz var İdris Şahin bu araştırma komisyonuna seçilmiş. Bu ismi duyan sözde bir siyasi parti yetkilileri soluğu bizim parti yetkililerinin yanında almışlar. 'Bu süreçte ne yapıyorsunuz? Bu araştırma komisyonuna bu ismi niye seçtiniz?' Diye sormuşlar. Arkadaşlarımız da bu İdris Şahin'in, İdris Naim Şahin olmadığını söylemişler. İyi ki ağabeyim ismimin önüne Naim'i ilave etmiş. Yoksa bugün sorun olacaktı. Ama şunu ifade edeyim ki; bizim vatan sevdamız, bu millete olan sevdamız kara toprakta bile devam edecek" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika İdris Naim Şahin'den 'İdris Şahin' Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement