İddianamede "Aziz Yıldırım" Bölümü - Son Dakika
Politika

İddianamede "Aziz Yıldırım" Bölümü

İddianamede "Aziz Yıldırım" Bölümü

"Futbolda şike" iddialarına ilişkin açılan davanın iddianamesinde, Aziz Yıldırım ile ilgili bölümün okunmasına gelindi.

15.02.2012 12:47

"Futbolda şike" iddialarına ilişkin Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 23'ü tutuklu 93 sanık hakkında açılan davanın iddianamesinde, tutuklu sanık Aziz Yıldırım ile ilgili iddiaların yer aldığı bölümün okunmasına gelindi.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesince Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi'nin küçük salonunda görülen duruşmada TRT spikerleri Hakan Kıra, Muammer Demiröz ve Ömer Faruk Zora tarafından iddianame, dönüşümlü olarak okunmaya devam ediyor.

İddianamedeki Aziz Yıldırım ile ilgili bölümün bulunduğu 147'nci sayfanın okunmasına geçildiği sırada araya giren Mahkeme Heyeti Başkanı Mehmet Ekinci, duruşmaya bir saat öğle arası verdi.

Duruşmanın devam ettiği sırada Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç ile Yönetim Kurulu üyesi Ünal Uzun'un duruşma salonuna geldiği görüldü.

Bu arada, iddianamenin okunduğu sırada tutuklu sanıklardan Coşkun Çalık rahatsızlandı. Bunun üzerine duruşma salonun arkasına götürülen Çalık'a, burada bekletilen bir ambulansta müdahale edildi. - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Politika İddianamede 'Aziz Yıldırım' Bölümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement