İçişleri Bakanı Yerlikaya: Birliğimize kim yan bakıyorsa onlara düz bakmak niyetimiz yok - Son Dakika
Politika

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Birliğimize kim yan bakıyorsa onlara düz bakmak niyetimiz yok

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Birliğimize kim yan bakıyorsa onlara düz bakmak niyetimiz yok

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yerlikaya, saldırıyı gerçekleştirenlerin kim olduğunu ve arkasında kimlerin olduğunu en kısa zamanda açıklayacaklarını belirtti.

11.02.2024 00:22  Güncelleme: 20:13

İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Bizim birliğimize, demokratik ortamımıza kim yan bakıyorsa onlara düz bakmak niyetimiz yok"

"En kısa zamanda bunu kim yaptı, arkasında kim var, niyeti var hep birlikte aziz milletimize açıklayacağız. Şüphelileri adalete teslim etmekte kararlıyız"

İSTANBUL - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın, seçim çalışmaları sırasında düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili, "Bizim birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize, demokratik ortamımıza kim yan bakıyorsa onlara da düz bakmak niyetimiz yok. Devletimiz, milletimiz beraberlik içinde bu seçimi de güzellikle gerçekleştirecektir" dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın, Kanarya Mahallesi'nde seçim çalışmaları kapsamında bir dernek ziyareti sırasında kimliği belirsiz şahıslar tarafından düzenlenen silahlı saldırıda ağır yaralanan vatandaşı hastanede ziyaret etti. Ziyaretin ardından hastane önünde açıklama yapan Bakan Yerlikaya, "Hekimlerden değerlendirmeyi aldım. Duamız Ebru kardeşimiz ile. Allah sevenlerine, ailesine, hepimize bağışlasın diye dua ediyoruz. Yoğun bakımda ameliyatı bitti. Bu saldırıyı kimler yaptı ise lanetliyoruz. Emniyetimiz, Valimiz, istihbaratımız hepimiz bu olayı aydınlatma noktasında gayret gösteriyoruz, sıkı çalışıyoruz. İnşallah en kısa zamanda bunu kim yaptı, arkasında kim var, niyeti var hep birlikte aziz milletimize açıklayacağız. Şüphelileri adalete teslim etmekte kararlıyız. Biz 31 Mart seçimi öncesinde sayılı gün kala, seçim günü ve seçimden sonra, her seçimde olduğu gibi İçişleri Bakanlığı olarak seçimin güvenliği ve huzur ortamında yapılmasıyla ilgili büyük bir tecrübemiz var. Hiç kimse merak etmesin. Yerel yönetimlerimizin seçimlerini en güzel şekilde gerçekleştireceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizim birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize, demokratik ortamımıza kim yan bakıyorsa onlara da düz bakmak niyetimiz yok. Devletimiz, milletimiz beraberlik içinde bu seçimi de güzellikle gerçekleştirecektir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika İçişleri Bakanı Yerlikaya: Birliğimize kim yan bakıyorsa onlara düz bakmak niyetimiz yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement