İçişleri Bakanı Şahin Ordu'da - Son Dakika
Politika

İçişleri Bakanı Şahin Ordu'da

İçişleri Bakanı Şahin Ordu\'da

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, memleketi Ünye'de partisinin ilçe teşkilatı ile kahvaltıda bir araya geldi.

23.09.2012 13:12

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, memleketi Ünye'de partisinin ilçe teşkilatı ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı sonrası partililere hitap eden Bakan Şahin, "Hayatı fikirler ve görüşler şekillendirir. Kim ne yaparsa yapsın siz güzel düşünün, güzel işler yapın" dedi.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, partisinin il divan toplantısına katılmak üzere Ordu'ya giderken AK Parti Ünye İlçe Teşkilatı'nda partililerle sabah kahvaltısında bir araya geldi. AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, İlçe Başkanı Av. Ahmet Çamyar, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu ve parti teşkilat üyeleri ile birlikte kahvaltı yapan Bakan Şahin, AK Parti Ünye Teşkilatı tarafından hazırlanan gelecekte nasıl bir Ünye olması gerektiği yönünde hazırlanan proje sunumunu izledi. Ünye'nin gelecekte, Organize Sanayi Bölgesi, 5 yıldızlı Otel, ilçe sınırları içinden denize dökülen üç ırmakta hidroelektrik santrali ve sahil bandına şehrin bir ucundan bir ucuna ulaşacak hafif raylı sistem gibi bir çok yatırım fikrinin olarak ortaya konduğu projeyi dikkatle takip eden Bakan Şahin, sunumun ardından yaptığı konuşmasında,

"Hayatı fikirler ve görüşler şekillendirir" diyerek projeye destek verdi.

Yaz kış, ilçe belde demeden zamanın elverdiği ölçülerde teşkilatlarla bir araya geldiklerini ifade eden Bakan Şahin,"Arkadaşların bu şehrin bugünden yarına bakış çalışmasını dinlemiş olduk.

Güzel bir vizyon ortaya konmuş. Ünyemizin Ordumuzun bu çalışmalarında partimiz ve teşkilatlarımız fikir olarak öncü olacaktır. Ufuk açıcı olacaktır. Hayatı fikirler, görüşler şekillendirir. Uygulayıcılar o görüşlerin dışına çıkamazlar. Sınırları doğru görüşler çizer. ve o görüşler etrafında hayat şekillenir. Nasıl şekilleneceği ile ilgili ön bakışların olması son derece önemlidir. Uzun değerlendirmeler ve tartışmalar sonucunda ortaya çıkan ortak akıl ortak düşünceyi burada dinlemişi olduk. Bu büyük projelerin uygulanması çok uzak görünmüyor. Ünye'de geçtiğimiz yıl yapılan İlçe kongremizin ardından yeni seçilen teşkilatla bir araya gelememiştik. Kahvaltı da bir arada olduk.

Bu vesile ile başarılar diliyorum. Yolunuz yolumuz açık olsun. Her şey Ünye'miz, Ordu'muz ve ülkemiz için güzel olsun. Kim ne yaparsa yapsın siz güzel düşünün, güzel işler yapın" dedi.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, kahvaltı sonrasında parti teşkilatı üyeleri ile birlikte toplu fotoğraf çektirdikten sonra, partisinin İl Divan Toplantısına katılmak üzere Ordu'ya hareket etti. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika İçişleri Bakanı Şahin Ordu'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement