HDP'li Saruhan Oluç, basın toplantısında rahatsızlandı! Konuşmasını yarıda kesip, salondan ayrıldı - Son Dakika
Politika

HDP'li Saruhan Oluç, basın toplantısında rahatsızlandı! Konuşmasını yarıda kesip, salondan ayrıldı

HDP Grup Başkanvekili Hakkı Saruhan Oluç, TBMM'de basın toplantısı gerçekleştirdi. Bir süre sonra konuşmasını bitiren Oluç, "Kusura bakmayın, basın toplantısını sonlandıracağım. Biraz rahatsızlandım çünkü" ifadelerini kullandı. Yürümekte zorluk yaşayan vekil daha sonra salondan ayrıldı.

04.04.2022 15:48  Güncelleme: 15:51

HDP İstanbul Milletvekili ve Grup Başkanvekili Hakkı Saruhan Oluç, bugün TBMM'de bir basın toplantısı düzenlendi. Vekil konuşmasına, Diyarbakırlı Ermeni yazar Mıgırdiç Margosyan'ın vefatı nedeniyle başsağlığı dileyerek başladı.

AYAKTA DURMAKTA ZORLANDI

Kısa bir süre konuşan HDP Grup Başkanvekili Hakkı Saruhan Oluç, açıklaması esnasında rahatsızlandı. Basın toplantısını gerçekleştiren Oluç'un konuşmakta zorluk çektiği görüldü.

HDP'li vekil Saruhan Oluç, kameralar karşısında rahatsızlandı! Apar topar basın toplantısını sonlandırdı

HEMEN TOPLANTIYI BİTİRDİ

Hakkı Saruhan Oluç, bu esnada kameralara dönerek, "Kusura bakmayın. Basın toplantısını sonlandıracağım. Biraz rahatsızlandım çünkü." ifadelerini kullandı. Oluç, salondan çevresindeki isimlerin koluna girmesiyle ayrıldı.

HDP\'li Saruhan Oluç, basın toplantısında rahatsızlandı! Konuşmasını yarıda kesip, salondan ayrıldı

Son Dakika Politika HDP'li Saruhan Oluç, basın toplantısında rahatsızlandı! Konuşmasını yarıda kesip, salondan ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Caner kayalı: Şu adamlar konuşurken neden hep "lar" lı yani ayrımcı konuşuyorlar.Adam "halk" diyemiyor "halklar" diyor. "toprağımız" diyemiyor "topraklar" diyor.Adamların vatanı yok.vatansız insanlar.Bunları alıp gelmişler bizim kucağımıza bırakmışlar.Uğraş babam uğraş.Bizim bir tek halkımız var oda Türkiye Cumhuriyeti Halkıdır.Bir tek toprağımız var oda Türkiye Cumhuriyeti toprağıdır.Bir tek bayrağımız var oda Türkiye Cumhuriyeti bayrağı.Bırakın hayal alemlerinde çıplak ayakla gezmeyi.Çıkarın kumdan başınızı 5 1 Yanıtla

Advertisement