HDP Batman'da Miting Düzenledi - Son Dakika
Politika

HDP Batman'da Miting Düzenledi

HDP Batman\'da Miting Düzenledi

HDP Batman İl Örgütü, aday tanıtım etkinlikleri kapsamında Batman'da bir düzenledi.

20.04.2015 07:52  Güncelleme: 10:04

Seçim çalışmaları kapsamında aday tanıtımlarına başlayan HDP Batman İl Örgütü, Koçerler Bulvarı'nda binlerce yurttaşın katılımı ile miting düzenledi.

Mitinge katılan HDP milletvekili adayları Saadet Becerikli, Ayşe Acar Başaran ve Hasan Yağız, mitingde birer konuşma yaptı.

Kadın ve gençlerin yoğunlukta olduğu mitingde Koçerler de renkleriyle yer aldı. "Batman sizinle gurur duyuyor" sloganlarının hiç kesilmediği miting, halaylarla başladı.

Mitingde konuşan Milletvekili adayı Saadet Becerikli, HDP olarak bu seçimi demokratik koşullar içerisinde geçirmek için çabalayacaklarını belirterek, "Silahların devreden çıkarılmaya çalışıldığı bu dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan, bunu içine sindiremiyor. Yaptığı açıklamalar ile savaşı istediğini açık bir şekilde ortaya koyuyor. Bizde artık anaların dökülen gözyaşlarının önüne geçmek için var gücümüzle çalışarak, Erdoğan'ı boşa çıkaracağız" dedi.

Becerikli'nin ardından konuşan Milletvekili Adayı Hasan Yağız da Haziran seçimlerinin ezilen halklar için varlık-yokluk anlamı taşıdığını vurguladı.

Diğer Milletvekili Adayı olan Ayşe Acar Başaran ise, seçimler kapsamında sadece Batman'da değil, ezilen halkların başarısı için çalışma yürüttüklerini ifade etti. Kaynak: Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Politika HDP Batman'da Miting Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Azad: Halkimiz Seytana tapanlara ve marjinal marxist kan dokuculere oy vermez.Batmanli aday yokmuydu yabanciher yönüyle adaylari Batmana dayatiyorlar. 0 0 Yanıtla

Advertisement