Hamile Kadının Katiline Müebbet - Son Dakika
Politika

Hamile Kadının Katiline Müebbet

Hamile Kadının Katiline Müebbet

Samsun'da aralarında ilişki olan hamile kadını bıçakla öldürdüğü, akrabasını da yaraladığı iddia edilen sanık, müebbet hapse mahkum oldu.(28) yargılanmasına Samsun 2.Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.

20.12.2011 17:20

Samsun'da aralarında ilişki olan hamile kadını bıçakla öldürdüğü, akrabasını da yaraladığı iddia edilen sanık, müebbet hapse mahkum oldu.

Yaklaşık 1,5 yıl önce Kökçüoğlu Mahallesi Oruçbey Caddesi'nde aralarında ilişki olan 2 çocuk annesi Serap Çakır'ı (37) bıçakla öldürdüğü, kavgayı ayırmak isteyen Fatma Yaylı'yı da (57) yaraladığı iddiasıyla tutuklanan Özcan Özdoğan'ın

(28) yargılanmasına Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.

Hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılan sanık ile avukatı duruşmada hazır bulundu.

Olayda ölen Serap Çakır'la ilişkisinin olduğunu doğrulayan sanık, "Serap'la bir süre ilişki yaşadık. Bazı nedenlerden dolayı benden ayrıldı. Yakınları beni darbetmişti. Olay günü de yolda karşılaştık. Konuşmak istedim. Bana 'konuşacak bir şey kalmadı, her şey bitti' deyince kendimi kaybettim. Böyle olmasını istemezdim. Vereceğiniz karara saygılıyım. Kendisini çok seviyordum. Hata ettim. Keşke olmasaydı" dedi.

Savunmanın ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanığın Serap Çakır'a yönelik "Hamile olduğunu bildiği kadını öldürmek" suçundan ömür boyu, Fatma Yaylı'ya da "yaralamak" suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırdı. - SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Hamile Kadının Katiline Müebbet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement