Gül'ün Destek Turları Yarın da Devam Edecek - Son Dakika
Politika

Gül'ün Destek Turları Yarın da Devam Edecek

Gül\'ün Destek Turları Yarın da Devam Edecek

AK Parti'nin Cumhurbaşkanı Adayı Abdullah Gül, Destek Turlarına Yarın da Devam Edecek. Gül, Bu Çerçevede Yarın İlk Olarak Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Özdemir Özok ile Bir Araya Gelecek.

19.08.2007 13:38

AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül, destek turlarına yarın da devam edecek. Bu çerçevede yarın ilk olarak Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Özdemir Özok ile bir araya gelecek olan Gül, ilk tur oylama öncesinde Mesut Yılmaz, Ufuk Uras, Kamer Genç ve Erdoğan Yetenç'i de ziyaret ederek destek isteyecek.

Cumhurbaşkanlığına adaylığını resmen ilan etmesinin ardından siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek görüşmeler yapan Abdullah Gül, temaslarını yarın da sürdürecek. Gül, cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk tur oylamasının yapılacağı yarın ilk olarak Türkiye Barolar Birliği Başkanı Özdemir Özok'u ziyaret edecek. Abdullah Gül, destek arayışını bağımsız milletvekilleriyle sürdürecek. Bu çerçevede Rize Bağımsız Milletvekili Mesut Yılmaz, Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, Manisa

Milletvekili Erdoğan Yetenç ve ÖDP İstanbul Milletvekili Ufuk Uras'tan randevu isteyen Gül, destek arayışlarını yarın son dakikaya kadar sürdürecek.

Gül, siyasi partilere yaptığı ziyaretler çerçevesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DSP Genel Başkanı Zeki Sezer ve DTP Genel Başkanı Nurettin Demirtaş ile bir araya gelmişti. Bu süreçte CHP, Gül'ün adaylığına tepki göstererek, randevu talebine olumlu cevap vermedi. Sadece 'Genel Kurul'a katılma' sözü veren MHP ise, kendi adayı Sabahattin Çakmakoğlu'nu destekleyecek. DTP de Genel Kurul'a katılacağını, ancak Gül'e destek vermeyeceğini açıkladı. BBP Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu ve Şanlıurfa

Bağımsız Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu'nun ise oylamaya katılarak, Gül'e destek vermesi bekleniyor.

(DA-CC-CC-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Gül'ün Destek Turları Yarın da Devam Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement