Gökçek'ten İzmirlileri Çıldırtan Twit - Son Dakika
Politika

Gökçek'ten İzmirlileri Çıldırtan Twit

Gökçek\'ten İzmirlileri Çıldırtan Twit

Derelerin taştığı, caddelerin göletlere döndüğü İzmir'de ortaya çıkan görüntüler Melih Gökçek'in diline düştü.

10.12.2012 14:41  Güncelleme: 16:53

Mevsim normallerinin üzerinde gelişen ve saatte 45 kilogram yağışın düştüğü İzmir'de hayat felç oldu. Derelerin taştığı, caddelerin göletlere döndüğü İzmir'de ortaya çıkan görüntüler, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İl Başkan Yardımcısı Yusuf Kenan Çakar ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in hedefi oldu.

"SABRET İZMİR"

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, sosyal paylaşım sitesi Twitter ve Facebook'tan İzmir'de yaşanan görüntüleri fotoğraflarıyla birlikte takipçileriyle paylaştı. Akay, ilçe başkanları ve partililerin açıklama ve fotoğraflarını kamuoyuna sundu.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın resmi Twitter hesabında da, 'İzmir bunu hak etmiyor. Sabret İzmir çoğu gitti azı kaldı. Bu görüntüler elbette tarih olacak. İzmir'de hizmet kazanacak. Güzel İzmir'i bu hale getiren beceriksiz yöneticilerden sandıkta hesap soracağız. Aziz Kocaoğlu ve ekibinin İzmir'i getirdiği son durum bu" şeklinde ifadeler kullanıldı.

"VENEDİK'E DEĞİL, İZMİR'E GİDİN"

Öte yandan şiddetli yağış nedeniyle Venedik'i aratmayan görüntülere sahne olan Kordon'un fotoğraflarını paylaşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de, "CHP'liler Venedik'e gideceğinize İzmir'e gidin, ucuza gelir. Venedik. Pardon İzmir" ifadelerini kullandı.

CHP'DEN SERT AÇIKLAMA

Tartışmalara yanıt veren CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, başta Melih Gökçek olmak üzere sert açıklamalarda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek için, "O arkadaşımız her şeyin içinde zaten. Siyasette kutuplaşma olsun diye iftira karalama olsun diye yapmayacağı şey yok. Onun ilacı yok" ifadelerini kullandı.

GÖKÇEK'E BU FOTOĞRAF HATIRLATILDI

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Twitter üzerinden alay eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in 'Viyana, pardon İzmir..." twitinden sonra, Gökçek'e cevap yağdı.

Bazı vatandaşlar Gökçek'in twitini beğenirken, bazı vatandaşlar da geçen yıl Ankara'da 70 Gün Alt Geçidi'nde yaşanan doğal afeti hatırlattı.

 

Gökçek, Balgat semti Çetin Emeç Bulvarı'nda bulunan 70 Gün Alt Geçidi'nde 20 dakikada meydana gelen taşma için "Yaşanan olaylar normal bir yağış değil, altyapıdan kaynaklanan bir durum değil. Bu duruma hiçbir altyapı dayanmaz. Arkadaşlara talimat vererek, tüm radyoların 'vatandaşların trafiğe çıkmaması için anons edilmesi yönünde' uyarılmasını istedim'' yorumunu yapmıştı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Gökçek'ten İzmirlileri Çıldırtan Twit - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement