Gençlik ve Spor Eski Bakanı Özak'tan Aktaş Ailesine Taziye Ziyareti - Son Dakika
Politika

Gençlik ve Spor Eski Bakanı Özak'tan Aktaş Ailesine Taziye Ziyareti

Gençlik ve Spor Eski Bakanı Özak\'tan Aktaş Ailesine Taziye Ziyareti

Gençlik ve Spor Eski Bakanı Faruk Özak, Kırklareli’de okula gitmek için evinden ayrılan ve 3 gün sonra ölü bulunan 10 yaşındaki Halil İbrahim Aktaş'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

20.03.2014 13:44

Gençlik ve Spor Eski Bakanı Faruk Özak, Kırklareli'de okula gitmek için evinden ayrılan ve 3 gün sonra ölü bulunan 10 yaşındaki Halil İbrahim Aktaş'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Gençlik ve Spor Eski Bakanı Faruk Özak, AK Parti Marmara Bölgesi Koordinatörü ve İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğüten, İstanbul Milletvekili ve Kırklareli İl Koordinatörü Gülay Dalyan, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz ve Kırklareli Belediye Başkanı adayı Selahattin Minsolmaz ile birlikte Kırklareli'de okula gitmek için evinden ayrılan ve 3 gün sonra ölü bulunan 10 yaşındaki Halil İbrahim Aktaş'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Bir dizi ziyaret için Kırklareli'ye gelen Gençlik ve Spor Eski Bakanı Faruk Özak, taziye sonrası gazetecilere yaptığı açıklamasında, "Bu olay çok büyük bir acı. Aileye, Kırklarelili kardeşlerimize, tüm milletimize başsağlığı diliyoruz. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Aktaş ailesini tebrik etmek lazım, çok sabırlı, hoşgörülü inanılmaz bir iman sahibi insanlar. İnsanlarımızı, yavrularımızı Allah böyle belalardan korusun. Maalesef bu tip insanlar aramızda olabiliyor çok dikkatli olmak lazım. Tekrardan Aktaş ailesine başsağlığı diliyorum" ifadelerini kaydetti.

Özak ve beraberindekiler daha sonra AK Parti İl Başkanlığı'na gitmek için Aktaş ailesinin evinden ayrıldı. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Gençlik ve Spor Eski Bakanı Özak'tan Aktaş Ailesine Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement