Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Gümüşhane'de - Son Dakika
Politika

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Gümüşhane'de

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Gümüşhane\'de

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, bir dizi açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Gümüşhane'ye geldi.

05.12.2012 23:50

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, bir dizi açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Gümüşhane'ye geldi.

Akşam saatlerinde uçakla Trabzon'a oradan da karayolu ile Gümüşhane'ye gelen Bakan Kılıç ilk olarak Türkiye Acıbadem Voleybol Erkekler 1. Ligi'nde mücadele eden Gümüşhane Torul Gençlik spor antrenmanını izledi.

Beraberinde Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Milletvekilleri Doç.Dr. Kemalettin Aydın, Feramuz Üstün, Torul Kaymakamı Recai Karal, Torul Belediye Başkanı Selami Bostan, AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen'le birlikte Torul Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü spor salonuna gelen Bakan Kılıç kapıda partililer tarafından çiçeklerle karşılandı.

Kısa bir süre takımın antrenmanını izleyen Bakan Kılıç, Kulüp Başkanı Evren Evrim Özdemir ve Antrenör Ali Bahadır'dan çeşitli bilgiler aldı. Takımın taraftar kulübü Akrepler tarafından kendisine hediye edilen atkıyla takım oyuncularına baklava ikram eden Bakan Kılıç, sporcularla tek tek tokalaşarak sohbet etti. Taraftar grubu ile de sohbet eden Bakan Kılıç, her müsabakaya gelip gelmediklerini sordu. Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, her maçta tribünlerin tamamen dolduğunu, özellikle de kadınların maçlara ilgi gösterdiğini söyledi. Ziyaret sırasında Kulüp Başkanı Evren Evrim Özdemir de Bakan Kılıç'a katkılarından ötürü teşekkür plaketi sundu.

Ziyaretin ardından gazetecilerin sorularını cevaplandıran Bakan Kılıç, Voleybol takımını ziyaret ederek başarılar dilediklerini belirterek, "İnşallah performansları ile Torul halkını her maçta, her daim mutlu ederler" temennisinde bulundu.

Bakan Kılıç ve beraberindekiler daha sonra yemek için kent merkezine hareket etti. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Gümüşhane'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement