Gedikli'den 15 Temmuz Açıklaması - Son Dakika
Politika

Gedikli'den 15 Temmuz Açıklaması

Gedikli\'den 15 Temmuz Açıklaması

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli, "Türkiye Cumhuriyeti devleti laik, demokratik ve hukukun üstünlüğünü kabul etmiş bir ülke olarak kendi vatandaşlarını katleden, Türkiye’ye yabancı ülke işgali çağrısı yapan bu teröristlere adalet önünde cezasını verecektir" dedi.

15.07.2017 16:12

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli, "Türkiye Cumhuriyeti devleti laik, demokratik ve hukukun üstünlüğünü kabul etmiş bir ülke olarak kendi vatandaşlarını katleden, Türkiye'ye yabancı ülke işgali çağrısı yapan bu teröristlere adalet önünde cezasını verecektir" dedi.

15 Temmuz şehitlerini anma etkinlikleri kapsamında Kıbrıs'a giden Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli, demokrasi tarihinde ilk kez hücre terör yapılanmasıyla, çok farklı yabancı terör örgütleriyle devletin içine sızılıp içten çökertilmeye çalışıldığını anlattı.

Darbe girişimine kalkışanların cezalarının adalet önünde verileceğini sözlerine ekleyen Gedikli, "Türkiye Cumhuriyeti devleti laik, demokratik ve hukukun üstünlüğünü kabul etmiş bir ülke olarak kendi vatandaşlarını katleden, Türkiye'ye yabancı ülke işgali çağrısı yapan bu teröristlere adalet önünde cezasını verecektir. Geç gelen adalet adalet değildir, bugün hemen herkes ne biliyor ise, en küçük bilgi sahibi ise bu alçak terör örgütü ile ilgili yetkili makamlara iletmesi elzemdir. Bu sadece Türkiye için değil uluslararası toplumların terörle ortak mücadelesi için de önemli bir adım olacaktır" açıklamasında bulundu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Gedikli'den 15 Temmuz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement