Fransız Parlamenter Heyeti TBMM'de - Son Dakika
Politika

Fransız Parlamenter Heyeti TBMM'de

Fransız Parlamenter Heyeti TBMM\'de

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande'ın Türkiye ziyaretine eşlik eden parlamenter heyet, TBMM Türkiye Fransa Dostluk Grubu Başkanı Gülpınar ile görüştü.

27.01.2014 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'ın Türkiye ziyaretine eşlik eden Fransız parlamenter heyeti, TBMM Türkiye-Fransa Dostluk Grubu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ile bir araya geldi.

Fransa Ulusal Meclisi Fransa-Türkiye Dostluk Grubu Başkanı Christophe Boullion ve beraberindeki heyette Fransa Bilimsel Araştırmalar Merkezi Araştırma Direktörü edebiyatçı Nedim Gürsel de yer aldı.

Konuk heyetin Türkiye-Fransa Dostluk Grubu Başkanı Gülpınar ve Başkanvekili CHP İstanbul Milletvekili Osman Korutürk ile görüşmesinin başlangıcında gazetecilerin görüntü almasına izin verildi.

Gülpınar, Fransa'dan Türkiye'ye 22 yıl sonra devlet başkanı düzeyinde gerçekleşen ziyaretin ülke açısından büyük önem ve anlam ifade ettiğini dile getiren Gülpınar, Türkiye-Fransa ilişkilerinin bu ziyaretle daha ileriye taşınması temennisinde bulundu. - TBMM

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Fransız Parlamenter Heyeti TBMM'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement