Eski CHP'li Savcı Sayan, AK Parti İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Eski CHP'li Savcı Sayan, AK Parti İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

Eski CHP\'li Savcı Sayan, AK Parti İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

Eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Savcı Sayan, 30 Mart seçimlerinin bir kurtuluş mücadelesi olduğunu belirterek, “Başbakana ve Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğine oy kullanacaksınız. Bunları düşünerek oyunuzu kullanın” dedi.

25.03.2014 14:19

Eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Savcı Sayan, 30 Mart seçimlerinin bir kurtuluş mücadelesi olduğunu belirterek, "Başbakana ve Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğine oy kullanacaksınız. Bunları düşünerek oyunuzu kullanın" dedi.

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde AK Parti teşkilatını ziyaret ederek belediye başkan adayı Sebahattin Sarı'ya hayırlı olsun dileklerinde bulunan Sayan, 30 Mart seçimlerinin Başbakanın da söylediği gibi bir kurtuluş mücadelesi olduğunu belirtti. Sayan, "Bunu böyle görmek gerekir. Burada bizler Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak yalnızca belediye başkanlarımızı seçmiyoruz. Bizler geleceğimizi, çocuklarımızın, torunlarımızın geleceğini belirliyoruz. Bu 30 Mart seçimlerini böyle görmek, böyle okumak gerekir. Siz Eleşkirtliler burada Ali'ye, Veli'ye oy kullanmayacaksınız. Başbakana ve Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğine oy kullanacaksınız. Bunları düşünerek oyunuzu kullanın" diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Aytekin Arslan ise, Savcı Sayan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sayan, 17 Aralık sürecinde tek başına örnek bir muhalefet sergileyerek yalnızca biz Ağrılıların göğsünü kabartmakla kalmamış, tüm ülke insanlarının teveccühüne mazhar olmuştur. Bizler de değerli hemşehrimizin baktığı pencereden süreci tahlil ediyoruz. Bu ikinci bir kurtuluş mücadelesidir. Sayın Başbakanımızı dış güçlerin maşası olmuş 3-5 haddini bilmeze feda edecek değiliz. Bu millet 30 Mart'ta Başbakanına sahip çıkacak ve tüm dünyaya bir mesaj verecektir" ifadelerini kullandı. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Eski CHP'li Savcı Sayan, AK Parti İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement