Ermenistan'da Paşinyan karşıtı protestolar devam ediyor - Son Dakika
Politika

Ermenistan'da Paşinyan karşıtı protestolar devam ediyor

Ermenistan'da Başbakan Nikol Paşinyan'ın istifası talebiyle başlayan protestolar 3. gününde de devam ediyor. Başkent Erivan'da toplanan göstericiler, meclis binası önünde polis ile karşı karşıya geldi. Bazı göstericiler gözaltına alınırken, muhalefet liderleri eylemlerini sürdüreceklerini açıkladı.

21.09.2023 22:58

- Ermenistan'da Başbakan Paşinyan'a yönelik protestolar 3'üncü gününde

ERİVAN - Ermenistan'da Başbakan Nikol Paşinyan'ın istifası için başlayan protestolarda 3'üncü güne girilirken, başkent Erivan'daki meclis binası önünde göstericiler ile polis bir kez daha karşı karşıya geldi.

Azerbaycan ordusunun Karabağ'da başlattığı terörle mücadele operasyonun ardından Başbakan Nikol Paşinyan'ın istifası için başlayan protestolar 3'üncü gününde de devam etti. Başkent Erivan'da yürüyüş yapan Paşinyan karşıtları, meclis binası önünde toplandı. Paşinyan aleyhinde sloganlar atan göstericiler, polis ile karşı karşıya geldi.

Çıkan arbedede bazı gösteriler polis tarafından gözaltına alınırken, gözaltına kaç kişinin alındığına dair açıklama yapılmadı. Muhalefet liderleri Paşinyan'ın istifasına kadar eylemlerini sürdüreceklerini duyurdu.

Ermenistan muhalefeti, Azerbaycan ordusunun Karabağ'da başlattığı terörle mücadele operasyonu karşısında Ermenistan yanlısı ayrılıkçılara destek olmadığı gerekçesiyle Başbakan Paşinyan'ın istifasını istiyor.

Ermenistan\'da Paşinyan karşıtı protestolar devam ediyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ermenistan'da Paşinyan karşıtı protestolar devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement