Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz varsak doğal gaz var biz yoksak yok - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz varsak doğal gaz var biz yoksak yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu'daki mitinginde yaptığı konuşmada, yerel yönetimlerin doğal gaz getirme yetkisine değinerek, 'Bizim olmadığımız büyükşehir belediyesi doğal gazı nasıl getirecek? Biz varsak doğal gaz var, biz yoksak doğal gaz yok.' dedi. Bu sözler, Hatay'da tartışmalara neden olan merkezi yönetimle yerel yönetim uyumunu bir kez daha gündeme getirdi.

16.02.2024 15:43  Güncelleme: 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere bayram ikramiyelerinin 3 bin liraya yükseltildiğini duyurduğu Ordu mitinginde yerel seçimler üzerine yaptığı konuşmada "Bizim olmadığımız büyükşehir belediyesi doğal gazı nasıl getirecek? Biz varsak doğal gaz var, biz yoksak doğal gaz yok." ifadelerini kullandı.

"BELEDİYELER AK PARTİLİ OLDUĞUNDA ORDU'NUN KILINA ZARAR GELMEZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu mitingindeki konuşmasında 31 Mart'ı hatırlatarak AK Partili belediyelerin hizmet konusunda merkezi yönetimle daha iyi uyum içinde olduğunu vurguladığı konuşmasında şunları söyledi:

"Bu kardeşiniz bu ülkenin Cumhurbaşkanı mı, dolayısıyla burada Mehmet Hilmi Güler ve ilçe belediyelerimiz seçimi kazandığı anda şunu bileceksiniz: Burada Cumhurbaşkanı şu anda AK Parti'de Erdoğan. Hükümet onda dolayısıyla yerel yönetimde de aynı şekilde burada AK Partili bir büyükşehir ve ilçe belediyeleri olduğu zaman artık Ordu'nun kılına zarar gelmez.

Bizim olmadığımız büyükşehir belediyesi doğal gazı nasıl getirecek? Biz varsak doğal gaz var, biz yoksak doğal gaz yok. Ülkemizin her gündemi bizim gündemimizdir. Milletimizin her sıkıntısının çözümü sorumluluğumuzdur. Depremden teröre, en küçük bir zafiyete izin vermiyoruz."

ERDOĞAN HATAY'DA NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü için gittiği Hatay'da 3 Şubat'ta "Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay'a geldi mi? Şu anda Hatay garip kaldı, mahzun kaldı." ifadelerini kullanmıştı. Erdoğan'ın sözleri muhalefetin tepkisini çekmiş, 31 Mart için "tehdit" olarak yorumlanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz varsak doğal gaz var biz yoksak yok

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz varsak doğal gaz var biz yoksak yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Ziya Öner: Gaz maz istemiyorum gerekirse soba yakarım yeterki düşün yakamızdan... 102 5 Yanıtla
  • Mehmet Ali Cetinkaya: Aynen neyi bulsak ayni gün herseye zam geliyor anlamadim bisey bu isten 86 3 Yanıtla
  • Bulent Cebeci: Siz gelmeden önce buzdolabı da yoktu... 41 0 Yanıtla
  • İsmail Bayram: İnsan söyleyecek söz bulamıyor, bu nedir yahu, nasıl bi döneme denk geldik. 36 1 Yanıtla
  • müslüm yılmaz: Ver gazı nasıl olsa millet yiyor. 32 1 Yanıtla
  • Cankanali: Yapay zekaya belediye başkan adayı seçtiren CHP mi GAZ bulacak. onlar ancak DEM bulur. Onunda yeri belli zaten İmralı'da. 1 4 Yanıtla
  • Cenk: En son Ekim 2023 tarihi itibariyle Sırf Rusya'ya 27.5 milyar dolar borç vardı. Üzerinden bir kış geçiyor. Herhalde 40 milyar dolari bulmuştur. Yalandan birde vatandaşa bedava verildi. Biliyoruzki bedava en pahalı olandır. Anlaşılan seçimden sonra daha da fakirlesecegiz. Rus Lider Mayıs ayında Türkiye'de olacak. Bakalım borçların karşılığında neler vereceğiz. Maalesef 85 milyon bir kişinin varlığı üzerine hipoteklenmiş.. 3 1 Yanıtla

Advertisement