Erdem: Yolsuzluklara Sıfır Tolerans Şart - Son Dakika
Politika

Erdem: Yolsuzluklara Sıfır Tolerans Şart

Erdem: Yolsuzluklara Sıfır Tolerans Şart

AKP Kırıkkale Milletvekili Vahit Erdem, Deniz Feneri Davasında Alman Mahkemesi'nin Bu Yolsuzluğun Türkiye Ayağı ile İlgili Tespitinin Ciddiye Alınması Gerektiğini Söyledi.

19.09.2008 02:17

AKP Kırıkkale Milletvekili Vahit Erdem, Deniz Feneri davasında Alman Mahkemesi’nin bu yolsuzluğun Türkiye ayağı ile ilgili tespitinin ciddiye alınması gerektiğini söyledi.

Erdem, Hürriyet’e Almanya’daki Deniz Feneri Yolsuzluğu olayıyla ilgili değerlendirmede bulundu: "Konunun Türkiye ayağının araştırılması gerektiği konusunda Almanya Mahkemesi’nin bir tespiti var. Toplumun büyük hassasiyeti olan bir konu olan yolsuzluklarda sıfır tolerans gösterilmelidir. Çünkü hükümet, bu amaçla iktidara geldi. Şimdi biz nasıl işkenceye sıfır tolerans diyorsak, yolsuzluklar konusuna da sıfır tolerans göstermeliyiz. Bu olayın Türkiye boyutunu araştıracak bağımsız savcılarımız ve mahkemelerimiz vardır ve üzerlerine düşeni yapacaklardır. Türkiye’de ilgili kurumlarda üzerine düşeni yapacaktır. Toplum bu konuda hassastır, gereken yapılmalıdır."

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Erdem: Yolsuzluklara Sıfır Tolerans Şart - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement