Edirne Valisi Yunus Sezer, görev başındaki polis, jandarma ve itfaiye ekiplerini ziyaret etti - Son Dakika
Politika

Edirne Valisi Yunus Sezer, görev başındaki polis, jandarma ve itfaiye ekiplerini ziyaret etti

Edirne Valisi Yunus Sezer, görev başındaki polis, jandarma ve itfaiye ekiplerini ziyaret etti

Edirne Valisi Yunus Sezer, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve İl Jandarma Komutanı Hacı Ali Büber ile birlikte polis kontrol noktaları ve jandarma kontrol noktasını ziyaret ederek personele başarılar diledi. Ayrıca araç sürücüleriyle sohbet eden Sezer, sürücülere hayırlı yolculuklar temennisinde bulundu. Sezer, ayrıca Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği'nde inceleme yaparak Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü hizmet binasını da ziyaret etti ve personele kolaylıklar diledi.

13.11.2023 11:25

Edirne Valisi Yunus Sezer, görev başındaki polis, jandarma ve itfaiye ekiplerini ziyaret etti.

Sezer, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve İl Jandarma Komutanı Hacı Ali Büber ile kent girişindeki polis kontrol noktaları ve otoyol gişelerindeki jandarma kontrol noktasını ziyaret ederek personele görevinde başarılar diledi.

Araç sürücüleriyle de sohbet eden Sezer, sürücülere hayırlı yolculuklar temennisinde bulundu.

Daha sonra Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği'nde incelemede bulunan Sezer, Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü hizmet binasını da ziyaret ederek personele görevinde kolaylıklar diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Edirne Valisi Yunus Sezer, görev başındaki polis, jandarma ve itfaiye ekiplerini ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement