DSP Katledilişinin 21. Yılında Uğur Mumcu'yu Andı - Son Dakika
Politika

DSP Katledilişinin 21. Yılında Uğur Mumcu'yu Andı

DSP Katledilişinin 21. Yılında Uğur Mumcu\'yu Andı

DSP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gürel ve DSP Çankaya Belediye Başkan adayı Uğurtürk ile birlikte Uğur Mumcu'yu anma törenine katıldı.

24.01.2014 15:40  Güncelleme: 15:43

DSP Genel Sekreteri Dr. Hasan Erçelebi, DSP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uğur Gürel ve DSP Çankaya Belediye Başkan Adayı Hasan Uğurtürk ile birlikte çok sayıda partili, Uğur Mumcu'yu anma törenine katıldı.

DSP Genel Sekreteri Hasan Erçelebi, DSP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uğur Gürel ve DSP Çankaya Belediye Başkan Adayı Hasan Uğurtürk, ölümünün 21. yılında anılan gazeteci-yazar Uğur Mumcu'nun evine giderek, Mumcu'nun eşi TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu ile görüştü. DSP Genel Sekreteri Erçelebi, "Bu ülkede demokrasi olacaksa, hukukun üstünlüğüne inanacaksak, Uğur Mumcu'yu katledenlerin mutlaka açığa çıkarılması lazım. Uğur Mumcu, araştırmacı gazeteciliğe örnek gösterilen yürekli bir insandı. Ülkesini ve insanını severdi. Haksızlıklara, yolsuzluklara karşı mücadele ederdi. Bir mücadele adamıydı. Direnişin adıydı, direnişin simgesiydi. 21 yıl geçmesine karşın bugün insanlarımız burada onu anıyorlar. Devletin hala bir yükümlülüğü ve bir borcu var. Uğur Mumcu'nun katillerini mutlaka bulmak ve ortaya çıkarmak zorundadır. Eğer Mumcu'nun katilleri ortaya çıkarılamazsa halkın vicdanında bu dava devam edecektir" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika DSP Katledilişinin 21. Yılında Uğur Mumcu'yu Andı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement