DSP Genel Başkanı Türker Açıklaması - Son Dakika
Politika

DSP Genel Başkanı Türker Açıklaması

DSP Genel Başkanı Türker Açıklaması

"Genel Başkanımız rahmetli Bülent Ecevit'e demediğini bırakmayanlar, şimdi 'Siyaset okulunun adı Bülent Ecevit'tir' diyorlar.

27.01.2014 01:45

DSP Genel Başkanı Masum Türker, "Genel Başkanımız rahmetli Bülent Ecevit'e demediğini bırakmayanlar, şimdi 'Siyaset okulunun adı Bülent Ecevit'tir' diyorlar. Her zamanki gibi samimi değiller" dedi.

Türker, partisinin Aydın'daki bazı adaylarının tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'de doğruluk ve dürüstlüğün yalnızca DSP'de olduğunu savundu.

Partilerinin Türkiye'nin sigortası olduğunu dile getiren Türker, şunları kaydetti:

"Önümüzdeki yerel seçimler Türkiye için çok önemli. AKP'ye de CHP'ye de inanmayın. Bunlar vatandaşı kandırıyor. DSP Türkiye'nin sigortasıdır. Bugüne kadar DSP'nin içinde bulunan dış mihraklar, partinin genel başkanını değiştirmeye çalıştı. Amaçları partimizi seçime sokmamak oldu. Genel Başkanımız rahmetli Bülent Ecevit'e demediğini bırakmayanlar, şimdi 'Siyaset okulunun adı Bülent Ecevit'tir' diyorlar. Her zamanki gibi samimi değiller. Bunlardan ne bekleyebilirsiniz?"

Türker, Efeler'de Sevim Avcı, Bozdoğan'da Erdal Köseoğlu, Koçarlı'da Erdal Öner, Köşk'te Mustafa Kırın, Nazilli'de Naime Başarıcı, Söke'de Ahmet Yardımcı, Yenipazar'da Hacer Oybak ve Karacasu'da Ali Çolak'ın adayları olduğunu açıkladı.

Türker, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile diğer 9 ilçe adayının ise 11 Şubat'ta açıklanacağını kaydetti. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Politika DSP Genel Başkanı Türker Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement