Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

MHP MYK Üyesi Ruhi Ersoy: "Tüm vatandaşlarımızdan sandığa sahip çıkmalarını istiyoruz"

06.08.2014 16:28

MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi Ruhi Ersoy, cumhurbaşkanı seçiminde vatandaşlardan sandığa sahip çıkmalarını istedi.

Ersoy, Kadirli'de bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek isteyerek, milletin sağduyusuna inandıklarını söyledi.

Seçim sonucuna göre, Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğinin belirleneceğini belirten Ersoy, şunları kaydetti:

"Partimizin ve diğer siyasi partilerin, bu milletin yetiştirdiği tertemiz bir evlat olan ve cumhurbaşkanı olabilme özelliklerinin tamamını taşıyan Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek veriyoruz. Türkiye'nin her tarafında arkadaşlarımız faaliyet yürütmektedirler. Milletimiz, her gün biraz daha teveccüh göstermekte. Dolayısıyla Osmaniyeli vatandaşlarımızın da bu süreçte Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek vereceğini biliyoruz. Tüm vatandaşlarımızdan sandıklara sahip çıkmalarını istiyoruz."

MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu da Osmaniye ve ilçelerinde ülkücü kadroların cumhurbaşkanı seçimi kampanyasını en iyi şekilde yürüttüğünü ifade ederek, Türk milletinin birlik ve beraberlik içerisinde kendi iradesini kullanarak Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek vereceğine inandığını dile getirdi. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement