Chp, Meclis Tv Yayınları İçin Meclis Başkanı Çiçek'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Chp, Meclis Tv Yayınları İçin Meclis Başkanı Çiçek'i Ziyaret Etti

Chp, Meclis Tv Yayınları İçin Meclis Başkanı Çiçek\'i Ziyaret Etti

Meclis TV yayınlarının 24 saat aralıksız olarak yapılmasını sağlamak için oluşturulan CHP çalışma grubu, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'i makamında ziyaret etti.

23.01.2013 15:46

Meclis TV yayınlarının 24 saat aralıksız olarak yapılmasını sağlamak için oluşturulan CHP çalışma grubu, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'i makamında ziyaret etti.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Meclis Televizyonu'nun 24 saat aralıksız yayın yapmasını sağlayacak hukuki düzenlemelerin yapılabilmesi için 12 Aralık 2012 tarihinde TBMM Başkanı Cemil Çiçek'i ziyaret eden CHP Çalışma grubu, bugün bir kez daha Çiçek'i ziyaret etti.

İstanbul Milletvekili Birgül Ayman Güler, Adana Milletvekili Turgay Develi, Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ile Erzincan Milletvekili Muharrem Işık'tan oluşan CHP çalışma grubu, Meclis Televizyonu'nun yayınlarının hukuki bir temele oturtulması ve TBMM'ye bir kanal tahsis edilmesi ve buradan da 24 saat aralıksız yayın yapılması taleplerini yenilediler.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek de, çalışma gurubunun daha önce sunduğu dosya bağlamında TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin ve RTÜK Başkanı Davut Dursun ile konuyu bütün yönleri ile görüştüğünü ifade etti. Çiçek, önümüzdeki günlerde çalışmaların sonuç alınabilecek noktaya geleceğini de sözlerine ekledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Chp, Meclis Tv Yayınları İçin Meclis Başkanı Çiçek'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement