CHP Kongresinde Arbede - Son Dakika
Politika

CHP Kongresinde Arbede

CHP Kongresinde Arbede

Samsun'da, CHP Merkez İlçe Olağan Kongresi'nde Genel Başkan Deniz Baykal Taraftarları ile Genel Başkan Adayı Haluk Koç Taraftarları Birbirine Girdi.

20.01.2008 13:05

Samsun'da, CHP Merkez İlçe Olağan Kongresi'nde Genel Başkan Deniz Baykal taraftarları ile genel başkan adayı Haluk Koç taraftarları birbirine girdi. Sandalyelerin havada uçuştuğu arbedede yumruklar konuştu.

CHP Merkez İlçe Olağan Kongresi, Neco Düğün Salonu'nda başladı. Engin Abdik ve Hacıbey Akçay'ın aday olduğu seçimde gerginlik yaşandı. CHP Genel Başkan Adayı ve Samsun Milletvekili Haluk Koç, salona girerken "Başbakan Haluk" sloganlarıyla karşılandı. Haluk Koç, milletvekili ve partililerle tokalaştıktan sonra yerine oturdu; ancak taraftarlarının "Başbakan Haluk" sloganları devam edince CHP Samsun Milletvekili Suat Binici yerinden kalkarak grubun üzerine yürüdü. Bu sırada ortalık karıştı ve her iki grup

arasında arbede yaşandı. Yumrukların konuştuğu kavgada, sandalyeler havada uçuştu. Bazı partililer masaların üzerine, Milletvekili Haluk Koç ve Milletvekili Suat Binici de birlikte kürsüye çıkarak gerginliği yatıştırdı. Gergin başlayan kongre devam ediyor.

Milletvekili Suat Binici, 11 Karadeniz milletvekiliyle birlikte "Deniz Baykal'ın arkasındayız" diye imza toplamıştı.

(İG-SA-CC-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Kongresinde Arbede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement