CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Aden Körfezi'nde kaçırılan Türk kaptanlar için destek açıklaması - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Aden Körfezi'nde kaçırılan Türk kaptanlar için destek açıklaması

CHP Genel Başkanı Özgür Özel\'den Aden Körfezi\'nde kaçırılan Türk kaptanlar için destek açıklaması

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Aden Körfezi'nde kaçırıldığı değerlendirilen kimyasal tankerde bulunan Türk kaptanlara destek verdiklerini açıkladı. Özel, Dışişleri ve Ulaştırma bakanlıklarıyla süreci takip ettiklerini belirtti.

26.11.2023 23:57  Güncelleme: 23:58

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, " Aden Körfezi'nde yurttaşlarımız Aydın Hasırcı ve Okan Yüksel'in de içinde bulunduğu bir kimyasal tankerin kaçırıldığından şimdi haberdar oldum. Dışişleri ile Ulaştırma bakanlıkları nezdinde süreci takip ediyoruz. Yurttaşlarımızın kurtarılmaları çabalarına destek vermeye hazırız" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Aden Körfezi Yemen açıklarında kaçırıldığı değerlendirilen Central Park isimli kimyasal tankerde bulunan Türk kaptanlara ilişkin açıklama yaptı. Özel'in X hesabından bu akşam yaptığı açıklama şöyle:

"Aden Körfezi'nde yurttaşlarımız Aydın Hasırcı ve Okan Yüksel'in de içinde bulunduğu bir kimyasal tankerin kaçırıldığından şimdi haberdar oldum. Dışişleri ile Ulaştırma bakanlıkları nezdinde süreci takip ediyoruz. Yurttaşlarımızın kurtarılmaları çabalarına destek vermeye hazırız."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Aden Körfezi'nde kaçırılan Türk kaptanlar için destek açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement