CHP Denizli Milletvekili Gazalcı'nın Basın Toplantısı - Son Dakika
Politika

CHP Denizli Milletvekili Gazalcı'nın Basın Toplantısı

CHP Denizli Milletvekili Gazalcı\'nın Basın Toplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Mustafa Gazalcı, Cumhurbaşkanlığı Seçiminin Ardından Sağda ve Solda Birleşme Sürecinin Hızlanacağını İddia Etti.

21.04.2007 21:13

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Mustafa Gazalcı, cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından sağda ve solda birleşme sürecinin hızlanacağını iddia etti.

CHP Denizli İl Başkanı Ali Rıza Ertemur ve Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Milletvekili Gazalcı, sağda ve solda birleşme sürecinin cumhurbaşkanı seçimlerinden sonra hızlanacağını, DYP-Anavatan Partisi bütünleşmesinin de bunun bir göstergesi olduğunu savundu. Solda DSP ile güç birliği yaparak daha güçlenecekleri kanaatinde olduğunu kaydeden Gazalcı, CHP Denizli eski Milletvekili Adnan Keskin'in bağımsız aday olacağı yönündeki söylentilerle ilgili olarak da, "Adnan

Keskin il başkanlığı, 4 dönem milletvekilliği ve bakanlık yapmış bir arkadaşımız. Yani teşkilatçı biri. Ben Keskin'in Denizli'den bağımsız milletvekili adayı olacağını düşünmüyorum" dedi.

(SK-ATA-MEF-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Denizli Milletvekili Gazalcı'nın Basın Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement