CHP Denizli Milletvekili Basmacı'dan Kılıçdaroğlu'na Destek - Son Dakika
Politika

CHP Denizli Milletvekili Basmacı'dan Kılıçdaroğlu'na Destek

CHP Denizli Milletvekili Basmacı\'dan Kılıçdaroğlu\'na Destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Melike Basmacı, 1 Kasım seçimlerinden sonra başlatılan olağanüstü kongre çağrılarını yersiz bularak, “Başarı da bizimdir başarısızlık da. Şimdi CHP’nin kenetlenme zamanıdır” dedi.

09.11.2015 15:51

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Melike Basmacı, 1 Kasım seçimlerinden sonra başlatılan olağanüstü kongre çağrılarını yersiz bularak, "Başarı da bizimdir başarısızlık da. Şimdi CHP'nin kenetlenme zamanıdır" dedi.

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tam destek verdi. Basmacı, 1.5 ay sonra kongrenin normal süresi içerisinde yapılacağını, seçim sonuçlarının ardından gelen çıkışların yanlış ve yersiz olduğunu söyledi.

Seçimlerde yaşanan sonuçların Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na mal edilmemesini de isteyen Basmacı, "1 Kasım seçim sonuçlarından sonra CHP'ye yeni başkan arayışı, bizi birlik-beraberliğe götürmez. Bu dönemde ancak; kenetlenmek, bir olmak, diri olmak CHP'yi iktidara taşır. Sayın CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan olduğu günden bugüne kadar 1 Kasım seçimlerinde de CHP'yi iktidar partisi yapmak için üzerine düşeni yapmıştır. Seçim sonuçlarını fırsat bilerek, CHP'yi kongreye çağıran partililerimizi, aklı selim davranmaya davet ediyorum. Güçlü, çağdaş, özgür bir ülke yaratmak acılarımızı, sevinçlerimizi kendi içimizde paylaşarak çözebiliriz. Bu süreçte, CHP'lilere düşen Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na sahip çıkmaktır" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Denizli Milletvekili Basmacı'dan Kılıçdaroğlu'na Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement