CHP, Bakırköy için Deniz Ülke Arıboğan'ı Düşünüyor - Son Dakika
Politika

CHP, Bakırköy için Deniz Ülke Arıboğan'ı Düşünüyor

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bizzat belirleyeceği 4 ilçeden biri olan Bakıköy için Deniz Ülke Arıboğan ismi gündeme geldi.

07.02.2014 09:03

CHP, bu hafta sonu yapacağı toplantı ile İstanbul, Ankara ve İzmir'in metropol ilçelerinin adaylarını belirleyecek.

4 İLÇEDE ADAYLARI KILIÇDAROĞLU BELİRLEYECEK

İstanbul'daki 13 CHP'li belediyeden 11'inde adayların değişeceği ifade edilirken, Beşiktaş, Kadıköy, Beyoğlu ve Bakırköy adaylarını bizzat CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun belirleyeceği öğrenildi.

ARIBOĞAN SÜRPRİZİ

CHP'nin İstanbul'da güçlü yerlerden 3 kadın adayı göstereceği de konuşuluyor. Bakırköy için Deniz Ülke Arıboğan'ın adı geçiyor. Beyoğlu için Aylin Kotil ya da Hilmi Yarayıcı'nın aday yapılacağı kaydediliyor. Şişli'de Hayri İnönü'nün adı geçerken, Sarıyer'de Şükrü Genç ile devam edilebileceği ifade ediliyor.

CHP, Bakırköy için Deniz Ülke Arıboğan\'ı Düşünüyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika CHP, Bakırköy için Deniz Ülke Arıboğan'ı Düşünüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • paristen: alecileri neden konusuyorsunuz bende aleviyim ama OYUM AKP ICIN cogunluk olabilir ama boyle konusmayin aleviler CHP lidir diye bir sey yok o gunler gecti 4 3 Yanıtla
  • paristen: artik o eski donem geride kaldi kim iyi hizmet eder ulkeyi kalkindirir alir hukumeti dunya sistemi degisiyor su bir gercek sol var sag var ama AKP nin oyle bir derdi yok tek hedefi buyuk devlet buda gereken bir sey MHP CHP BDP bunlarin tet derdi virvirvirvirvirvir bu kadar 2 2 Yanıtla

Advertisement