CHP Ankara Güdül Belediye Başkan Adayı Mehmet Doğanay'ın Alevilere Yönelik Sözleri Tepki Çekti - Son Dakika
Politika

CHP Ankara Güdül Belediye Başkan Adayı Mehmet Doğanay'ın Alevilere Yönelik Sözleri Tepki Çekti

Türkiye'nin 31 Mart Yerel Seçimlerine hazırlanırken CHP Ankara Güdül Belediye Başkan adayı Mehmet Doğanay'ın Alevilere yönelik sarf ettiği sözler, Alevi vatandaşlar tarafından büyük bir tepkiyle karşılandı. Doğanay'ın, Alevi köyü olup olmadığı sorusuna verdiği 'Yok çok şükür' cevabı, sosyal medyada da geniş yankı buldu.

14.03.2024 14:10  Güncelleme: 14:16

Türkiye 31 Mart Yerel Seçimlerine hazırlanırken CHP Ankara Güdül belediye başkan adayı Mehmet Doğanay olduğu iddia edilen video gündeme geldi. Gündeme gelen videoda,şahsın Aleviler için sarf ettiği sözler Alevi vatandaşları kızdırdı.

ALEVİ KÖYÜ YOK ÇOK ŞÜKÜR

Videodaki kişinin CHP adayı Mehmet Doğanay olduğu iddia edilen kişinin seçmen ve köy sayısını hesaplanırken kendisine yöneltilen " Alevi köyü var mı başkanım bizde" sorusuna şahıs "Yok çok şükür" diye cevap verdi. Bu cevap Alevi vatandaşlar tarafından büyük bir tepkiyle karşılandı. Mehmet Doğanay'ın sosyal medya hesaplarına gelen yorumlarda "Hiç utanmadın mı çok şükür Alevi köyü yokken derken, sen nasıl bir insansın Alevilere kurban ol sen" denildi.

GÖRÜNTÜLERDEKİ KİŞİ ADAYIMIZ VEYA İLÇE BAŞKANIMIZ DEĞİLDİR

CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada " Sosyal medyada dolaşan CHP Güdül belediye başkan adayının Aleviler hakkında olumsuz şeyler söylediği iddiası tamamen bir yalan ve kurgu. Görüntülerdeki kişiler Güdül belediye başkan adayımız Mehmet Doğanay veya CHP ilçe başkanımız değildir. İtibar etmemenizi rica ederim" dedi.

CHP Ankara Güdül Belediye Başkan Adayı Mehmet Doğanay\'ın Alevilere Yönelik Sözleri Tepki Çekti

Son Dakika Politika CHP Ankara Güdül Belediye Başkan Adayı Mehmet Doğanay'ın Alevilere Yönelik Sözleri Tepki Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement