Celal Bayar Anıldı - Son Dakika
Politika

Celal Bayar Anıldı

Celal Bayar Anıldı

Türkiye'nin 3.Cumhurbaşkanı Celal Bayar, ölümünün 27.yıldönümünde doğum yeri olan Gemlik'e bağlı Umurbey Mahallesi'ndeki anıt mezarı başında devlet töreni ile anıldı.

22.08.2013 12:00

Türkiye'nin 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar, ölümünün 27. yıldönümünde doğum yeri olan Gemlik'e bağlı Umurbey Mahallesi'ndeki anıt mezarı başında devlet töreni ile anıldı.

Celal Bayar ölümünün 27. yıldönümünde anıldı. Törene Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Durmuş Yılmaz, Başbakanlık adına Sağlık Bakanı Yardımcısı Agah Kafkas, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, CHP Bursa Milletvekili Turan Tayan, Bursa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz, Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Gemlik Belediye Başkan Vekil Yardımcısı Aydın Bayraktar, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Sarı'nın yanı sıra siyasi parti ve sivil toplum yöneticileri katıldı. Bir dakikalık saygı duruşunun ardından Bayar'ın mezarına çelen konuldu.

3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ın torunları Akile Gürsoy ve Bilge Gürsoy da taziyeleri kabul etti. Bayar'ı anma törenleri Celal Bayar Vakfı salonunda gösterilen Bayar belgeseli ve mevlit okunmasıyla devam etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Celal Bayar Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement