Çad Heyeti, Konya'da Bilgi ve Tecrübe Paylaşımında Bulundu - Son Dakika
Politika

Çad Heyeti, Konya'da Bilgi ve Tecrübe Paylaşımında Bulundu

Çad Heyeti, Konya\'da Bilgi ve Tecrübe Paylaşımında Bulundu

Çad 4. Bölge Büyükşehir Belediye Başkanı Maire Haroun Ramat ve beraberindeki heyet, Konya'nın Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca'yı ziyaret ederek, bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundu. Heyet, Karatay Belediyesi tarafından yapılan eğitim, spor ve sosyal tesisler, parklar, bahçeler teknik yapılar ile diğer projeleri inceledi.

25.10.2023 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dizi program için Türkiye'de bulunan Çad 4. Bölge Büyükşehir Belediye Başkanı Maire Haroun Ramat ve beraberindeki heyet, Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca'yı ziyaret ederek, bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundu.

Çad 4. Bölge Büyükşehir Belediye Başkanı Maire Haroun Ramat, Belediye Başkanı Özel Kalemi Mme Fatıme Aouadalkerım ve Baladi Derneği Başkanı Dr. Yaya Abdoulaye Abakar, Karatay Belediyesi'ni ziyaret etti. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Çad Heyeti'ni Karatay'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Hasan Kılca, "Sizleri kadim şehrimiz Konyamızda, Karatayımızda ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Birkaç günlüğüne belediyelerimizle karşılıklı olarak bilgi ve tecrübe paylaşımı yapmış olacağız. Belediye olarak Park ve Bahçeler, Fen İşleri, Yapı Kontrol, Sosyal ve daha birçok müdürlüğümüzün koordinesinde yürüttüğümüz hizmetleri, yürüttüğümüz projeleri sizlerle paylaşacağız. Konyamız kadim bir şehir ve geçmişi binlerce yıl öncesine dayanıyor. Özellikle Hz. Mevlana, İbn-i Arabi, Şems-i Tebrizi, Şeyh Sadrettin-i Konevi ve daha birçok alimin yaşadığı bir şehir Konyamız. Konya hem tarih hem tarım hem sanayi hem de turizm şehridir. Bizler de böylesine güzel bir şehirde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

"Burada edindiğimiz bilgiler hizmetlerimize katkı sunacak"

Çad 4. Bölge Büyükşehir Belediye Başkanı Maire Haroun Ramat, Karatay'da bulunmaktan çok mutlu olduğunu aktardı. Maire Haroun Ramat şunları dile getirdi; "Konya çok güzel ve oldukça da düzenli bir şehir. Konya'da ve Karatay'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Konya'nın ve Karatay Belediyesi'nin yaptığı hizmetlerle ilgili bilgi paylaşımını önemsiyoruz. Buradan alacağımız yeni bilgilerle bizler de şehrimizde hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Bize ve şehrimize yaptığınız bu katkı dolayısıyla sizlere teşekkür ediyorum."

Çad 4. Bölge Büyükşehir Belediye Başkanı Maire Haroun Ramat, Belediye Başkanı Özel Kalemi Mme Fatıme Aouadalkerım ve Baladi Derneği Başkanı Dr. Yaya Abdoulaye Abakar'dan oluşan heyet, belediye yatırımlarıyla ilgili verilen sunumların ardından 3 gün boyunca Karatay Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan eğitim, spor ve sosyal tesisler, parklar, bahçeler teknik yapılar ile daha birçok projeyi de yerinde gezerek inceleme fırsatı da buldular. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Çad Heyeti, Konya'da Bilgi ve Tecrübe Paylaşımında Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement