Btp Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Pak: Üreten ve Tüketebilen Bir Ankara Şart - Son Dakika
Politika

Btp Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Pak: Üreten ve Tüketebilen Bir Ankara Şart

Btp Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Pak: Üreten ve Tüketebilen Bir Ankara Şart

BAĞIMSIZ Türkiye Partisi (BTP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Avukat Mustafa Pak, Gölbaşı ve Sincan ilçelerinde halk buluşmalarında vatandaşların taleplerini dinledi.

27.03.2019 11:44

BAĞIMSIZ Türkiye Partisi (BTP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Avukat Mustafa Pak, Gölbaşı ve Sincan ilçelerinde halk buluşmalarında vatandaşların taleplerini dinledi. Pak, burada yaptığı konuşmada, "Üreten ve tüketebilen bir Ankara şart" ifadelerini kullandı.

BTP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Avukat Mustafa Pak, Ankara'nın Gölbaşı ve Sincan ilçelerini ziyaret etti. BTP Gölbaşı Başkan adayı İş Adamı Mehmet Erkul ve Sincan adayı Op. Dr. Okan Özturan'ın da kendisine eşlik ettiği Mustafa Pak, vatandaşın sorunlarını dinledi. Pak, çiftçi ve köylülerin de dile getirdikleri problemleri gidermek üzere BTP'nin çözümlerini anlattı.

"AMACIMIZ ANKARALILARIN UCUZ VE SAĞLIKLI ÜRÜN TÜKETMESİNİ SAĞLAMAK"

Ankara için hayata geçirmeyi planladıkları projelerden bahseden Pak, şunları dile getirdi:

"Atatürk Orman Çiftliği projesi ismi, projenin sembolik adıdır. Maksadımız, Mustafa Kemal Atatürk'e ait olan Atatürk Orman Çiftliği ile onun arzuladığı hedeflerin Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak hayata geçirilmesidir. Projenin eksenini tarım ve hayvancılık alanında planladığımız devasa atılımlar oluşturmaktadır. Amacımız Ankaralıların ucuz ve sağlıklı ürün tüketmesini sağlamak, belediyeye ve Ankaralılara ciddi bir gelir kapısı oluşturmaktır. Ankara'nın kırsal alanlarını tarım ve hayvancılık için değerlendirecek ve bu sayede Ankaralılara hem istihdam hem de temiz ve doğal gıda tüketme imkanı sağlayacağız. Ankara ikliminde yetişebilecek her türlü tarım ürününün ihtiyaca göre merkezi bir planlama dahilinde üretimini sağlayacağız. Belediye olarak, sebze tarımı, meyve tarımı, tahıl tarımı ve sanayi tarımının iklim ve bölge şartlarına uygun olarak üretimini, tüketimini ve pazarlamasını organize edeceğiz. Gölbaşı, Sincan, Haymana, Polatlı, Ayaş, Beypazarı, Nallıhan gibi ilçelerimiz başta olmak üzere çok büyük bir alana sahip olan Ankara'nın tüm kırsalı öncelikle Ankaralılara, ardından İç Anadolu bölgesine üretim yönünden hitap edecektir. Özellikle sıcak su bulunan kırsalımız sera ürünlerinin yetiştirildiği alanlar olacaktır. Yine Gölbaşı'nda andezit ve alçı taşının mevcut halinden daha iyi değerlendirilmesini sağlayacağız."

Hayvancılık sahasında da çok önemli projeler hazırladıklarını söyleyen Pak, "Ankara'nın tüm et ve et ürünü ihtiyacı ile süt ve süt ürünü ihtiyacını karşılayacak şekilde hayvan üretimi sağlanacak. Böylece tüm Ankara halkı ihtiyacı olan et ve süt ürünlerini organik olarak ve çok ucuza tüketme imkanına kavuşmuş olacaktır. Biz biliyoruz ki proteinsiz hayat olmaz. Esnafın iş yapabilmesi vatandaşın tüketme kabiliyeti ile doğru orantılıdır" dedi.

"BİR KİŞİ BİLE İŞSİZ VE PARASIZ GEZMEYECEK"

"Mevcut sorunların çözümü için BTP yönetimine ihtiyaç var" diyen Pak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş'a ait Milli Ekonomi Modeli'nin uygulanması vatandaşımıza tüketim kabiliyetini kazandıracaktır. En başta vatandaşlık maaşı ve ev hanımı maaşı olmak üzere Sosyal Devlet projelerinin hayata geçmesi ile memleketimizde tek bir kişi bile işsiz ve parasız olarak ortada gezmeyecektir. Sadece Gölbaşı'nda değil tüm Türkiye'de çiftçinin, esnafın, emeklinin, işsizin, memurun ve ev hanımının kan ağladığı ve hayatından bezdiği bir zaman diliminden geçiyoruz. Mevcut iktidarın hiçbir probleme çözüm üretemediği ortamda tek çıkış ve çözüm yolu Bağımsız Türkiye Partisi iktidarı ve Prof. Dr. Haydar Baş yönetimidir."

"1 NİSANDAN İTİBAREN ŞİKAYET ETMENİN BİR ANLAMI YOK"

Seçim sonrası yapılan şikayetlerin anlamsız olacağını aktaran Pak, "Bunun için seçmenimiz Ankara'da Yavaş ve Özhaseki kıskacından kurtulup aklını kullanıp kendini güzel, müreffeh ve zengin günlere taşıyacak olan Bağımsız Türkiye Partisi'ni tercih etmeli ve bizi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçmelidir. Aksi takdirde 1 Nisan'dan itibaren dile getireceği serzenişin ve şikayetin hiçbir anlamı olmayacaktır" ifadelerini kullandı.

- Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Btp Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Pak: Üreten ve Tüketebilen Bir Ankara Şart - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement